Склад - це найважливіший елемент будь-якої логістичної системи. Керівники часто задаються питанням "як правильно налаштувати роботу складу та оптимізувати всі трудові ресурси?" Відповідаючи на це питання, ми готові запропонувати великий набір рішень. У цій статті, ми пропонуємо розглянути таке рішення, як гравітаційні стелажі.


zastavte-gravitaciyu-rabotat-na-vas-1.jpg (432 KB)

Як це працює?

zastavte-gravitaciyu-rabotat-na-vas-3.jpg (800 KB)Гравітаційні стелажі встановлюються під невеликим кутом (4 °), вантаж пересувається по роликовим напрямовувачам під впливом сили тяжіння. Застосовуються в харчовій, хімічній та косметичній промисловості. А також на складах, де знаходиться продукція з коротким терміном зберігання.Варто відзначити, що гравітаційний стелаж зважаючи на наявність складних механізмів, дуже вимогливий до навколишнього середовища. Їх небажано використовувати в сирих приміщеннях, на вулиці, а також на складах з надмірним утворенням пилу і бруду.

Гравітаційний стелаж push back працює за принципом "LIFO", завантаження і вивантаження піддонів відбуватиметься з одного боку. Гравітаційні стелажі забезпечують максимальну загрузку складу і легке дотримання термінів придатності продукції, при високій щільності зберігання.

5 основних переваг гравітаційних стелажів:

zastavte-gravitaciyu-rabotat-na-vas-2.jpg (566 KB)

  •  Зменшують час на переміщення вантажів;
  •  Ефективне використання робочого простору (економлять до 80% місця на складі);
  •  Збільшують місткість товарів на складі;
  •  Збільшують швидкість роботи з товаром;
  •  Максимально ефективне зберігання товарів і автоматичне переміщення до точки вивантаження.

Гравітаційні стелажі для палет призначені для більш компактного складування палетованого товару.

Ви завжди можете придбати гравітаційні стелажі у компанії Sklad Service. Наші менеджери з радістю розкажуть про всі нюанси і підберуть індивідуальне рішення для вашого складу.