Компанія «Склад-Сервіс» намагається регулярно проводити зустрічі зі своїми партнерами, українськими і закордонними. В цей раз, 17-18 липня, ми зустрічали у себе в офісі представників компанії «Kardex Stow», одного з лідерів світового ринку по виробництву складських стелажів.

«Kardex Stow» були і залишаються новаторами в сфері складської логістики, фахівцями бельгійської компанії розробляються самі сміливі і нестандартні проекти. Наші партнери поділилися своїми знаннями і безцінним досвідом: в рамках зустрічі було проведено навчальний тренінг для менеджерів та інженерів відділу стелажних систем.

Однією з основних тем тренінгу був мезонін (багатоповерхові стелажі) і глибоке вивчення особливостей його конструкції. Незважаючи на те, що восени 2012 року подібний тренінг по даному виду складського обладнання вже проходив, дуже багато важливих нюансів було розглянуто і в цей раз.

7126a085f14542ad5c3de6b6de6fe8ed.jpg (31 KB)

На фото інженер "Kardex Stow" показує у дії оновлений інструмент підбору та розрахунку стелажів –Stow Calculator. Ця зручна програма дозволяє за кілька хвилин створити креслення системи, розрахувати параметри і навантаження стелажів, підібрати матеріал конструкції. При цьому елементи стелажів автоматично підбираються таким чином, щоб вартість всього проекту була найнижчою. За допомогою цього калькулятора проект-менеджер "Склад-Сервіс" буквально на очах у клієнта здатний створити необхідну систему стелажів і показати, як вона буде виглядати.

ec3d3e83e98f2340657ddf0705d8aadc.jpg (53 KB)

Ми не втрачаємо можливості проводити подібні заходи для наших співробітників, тому що намагаємося відповідати світовим стандартам проектного бізнесу і йти в ногу з часом.

Обов'язково застосуємо отримані знання на найближчих наших проектах, що має відіб'ється в ще більш продуманою схемою стелажів, мінімальні терміни проектування і більш низької вартості проектів мезонінів (і не тільки).