Підземні баки для сміття - це нове рішення для збору і зберігання відходів. У вас є відмінна можливість на крок наблизитися до європейських стандартів, вся Європа вже давно використовує підземний вид смітників замість звичайних. Системи підземного збору сміття - це не тільки про зручність, але і про чистоту території.


Підземна сміттєва система - спрощує процес збору ТПВ зі сміттєвих контейнерів і відмінно підійде при плануванні житлових комплексів або міських адміністрацій. Позитивно впливає на благоустрій міста, оскільки знаходяться сміттєві баки в землі, зовнішній вигляд і стан навколишнього середовища значно поліпшується, ви забудете про таку проблему як неприємні запахи або поява бруду на вашій території.

Система підземного зберігання сміття функціонує за допомогою спритної конструкції - головним елементом є підземний стіл. Підйомник обладнаний металевим каркасом на якому розташовуються приймачі для сміття. За допомогою його підняття відбувається легке вилучення сміття. Система управління знаходиться недалеко від сміттєвих баків, а кнопка запуску платформи захищена від сторонніх і до її доступу допущені тільки співробітники обслуговуючих компаній. Підземні контейнери розташовані повністю під землею, доступ до відходів повністю закритий. Як це працює: виривається котлован (квадратної або прямокутної форми) в який потім і поміщається підземний стіл, готується грунт і встановлюється водонепроникна бетонна шахта. Котлован оснащений насосом для відкачування, що дозволить безпроблемно зливати зайву рідину і забезпечить комфортне використання. Підйомний стіл на радіоуправлінні, тому піднімається при легкому натисканні спеціальної кнопки. Також є система пожежогасіння. Конструкція абсолютно стійка, надійна і підготовлена до різних несприятливих умов.

podzemnye-sistemy-novyj-uroven-chistoty-v-gorode-2.jpg (1.43 MB)

Підземні контейнери виходять назовні у вигляді колонок. Баки зроблені з надійної нержавіючої сталі і пофарбовані фарбою. Колір можна вибрати на будь-який смак, для кожного виду відходів. Один такий контейнер вміщує в себе обсяг сміття як 4 звичайних бака. 

В нашій компанії представлений ще один варіант - напівпідземні системи зберігання від німецького виробника SULO. Такий варіант містить знімний контейнер з оцинкованої листової сталі, контейнер дуже зручний в користуванні своєю незвичайною шестикутною формою. Бетонний резервуар піднімається на 90 сантиметрів, інша частина прихована під землею, тому немає ніякої потреби використовувати пристрої безпеки.

Така система зберігання ТПВ надає ряд переваг. Система підземного збору сміття - це приємний естетичний зовнішній вигляд, зручність і комфорт. Сміттєві баки не займають багато місця, це дозволить заощадити вільний простір і не захаращувати територію. Баки знаходяться під землею, де вони захищені від оточуючих несприятливих умов саме тому вони мають довгий термін служби, довше ніж звичайні контейнери. Тварини і птахи не рознесуть сміття по всій території. Він також буде недоступний для сильного вітру, снігу або дощу. Якщо ви звикли розділяти сміття, то підземні контейнери для збору сміття розраховані і для цього. Є кілька видів отворів для різних відходів. Наприклад для паперу, для скла, і для побутових відходів. Зовнішній вигляд сміттєвих контейнерів можете вибрати самі: колір, логотипи фірми або компанії і багато іншого, що вам подобається.

В Склад Сервіс ви можете купити заглиблення або напівпідземні сміттєві баки в Києві або по всій Україні за дуже приємною доступною ціною. Підземні сміттєві контейнери - це супер система яка поєднує в собі простоту, якість і довговічність.