Вам потрібно придбати підйомне обладнання для бізнесу, але не можете визначитися з вибором? І це зрозуміло, нинішній ринок технологічних інноваційних рішень переповнено пропозиціями, головне не помилитися у виборі. Ми розуміємо, що неможливо здійснити безпечний та надійний підйом вантажів, різного роду товарів/продукції, не маючи при цьому механічного вантажопідйомного обладнання. Підйомні столи в цьому плані незамінні, вони широко застосовуються в промисловій, складській та ремонтній сферах.

podemnye-stoly-ot-sklad-servis-1.jpg (806 KB)

Використання підйомних столів дозволяє швидко, якісно та безпечно виконати роботу в найкоротші строки, що значно прискорює робочий процес і підвищує продуктивність. Такі столи являють собою сучасний функціональний пристрій, простий в управлінні й технічному обслуговуванні. Різновид підйомних столів дає можливість з максимальною надійністю виконати безліч різних завдань в логістиці, до того ж їх використання значно економніше, ніж навантажувачів.

На сьогоднішній день модельний ряд дуже широкий, представляємо найбільш поширені типи гідравлічних підйомних столів:

podemnye-stoly-ot-sklad-servis-2.jpg (3.13 MB)podemnye-stoly-ot-sklad-servis-3.jpg (1.58 MB)

Модель 1.


Стіл з одинарними ножицями є основоположником більш складних конструкцій такого типу. Дана модель являє собою ефективне рішення підйому різних вантажів масою до 10 тонн на висоту 800-1600 мм. Одноножичні столи встановлюють як в приміщенні, так і на вулиці; на рівні підлоги або в приямку. Задля безпеки столи оснащені додатковими технічними функціями: огорожами, пристроями блокування, гідроциліндри обладнані клапанами, що запобігають падінню стола при обриві гідравлічних шлангів та інше.

Модель 2.


Низькопрофільні підйомні столи - це раціональне рішення для підвищення швидкості виробничих процесів. Столи такого типу застосовуються в будь-яких приміщеннях, відсутня необхідність в підготовці приямка, що не несе додаткових витрат. Є варіанти низькопрофільних столів із суцільною платформою, на яку за допомогою пандуса можна заїжджати гідравлічним візком. Також є столи з U-подібною платформою, що дуже зручно для установки піддонів без використання пандусів. Ще один з варіантів столів даного типу має опору по центру, це забезпечує надійний підйом нестандартних або неміцних піддонів. Вантажопідйомність таких столів до 2 тонн на висоту 80 см. Столи доступні за ціною, при цьому не поступаються за якістю своїми технічними даними.

podemnye-stoly-ot-sklad-servis-4.jpg (4.28 MB)podemnye-stoly-ot-sklad-servis-5.jpg (3.55 MB)

Модель 3.


Докові підйомні столи мають свою особливість - посилену конструкцію платформи та ножичних механізмів, що забезпечує проїзд важкої автотехніки. Такі столи можна використовувати для завантаження/розвантаження товару з вантажних автомобілів на вулиці, незалежно від погодних умов, адже електричні компоненти такого типу столу надійно захищені. Конструктивно продумано усунення зазорів між платформою та кузовом авто за рахунок відкидних лопастей (апарелі), які легко відкидаються й піднімаються. В процесі роботи стіл піднімається до максимально можливої висоти, при цьому апарель розгортається в робочий стан. Після цього платформа плавно опускається до рівня кузова автомобіля, підлаштовуючись під його рівень. Висота підйому докового столу від 1300 і 1600 мм, а вантажопідйомність від 2-х до 10 тонн.

podemnye-stoly-ot-sklad-servis-6.jpg (379 KB)podemnye-stoly-ot-sklad-servis-7.jpg (1.26 MB)

Модель 4.


Високопідйомні столи - ідеальне конструкторське рішення, що може замінити дорогі ліфти. Це різновид гідравлічного підйомника, який складається з декількох пар ножиць. Використовується для вертикального підйому вантажів масою до 4 тонн на висоту від 1,6 м до 8 м, досить компактна конструкція ефективна при роботі з багатоярусними стелажами. Додатково високопідйомні столи оснащуються опціями для підвищення безпеки експлуатації підйомного пристрою, такими як: захисні завіси, розсувні двері або огороджувальні перила. Це значно дозволяє убезпечити співробітників від травм при експлуатації ножичного столу. Даний тип столу широко використовується на виробництві, складах і оптових базах, в супермаркетах.

podemnye-stoly-ot-sklad-servis-8.jpg (2.76 MB)podemnye-stoly-ot-sklad-servis-9.jpg (1.20 MB)

Модель 5.


Підйомні столи для габаритних вантажів (автомобільні) - найбільш сучасний підйомний механізм, який широко використовується для автосервісу і СТО, призначений для підйому великогабаритного вантажу та автотранспорту, а також замість класичних естакад, що істотно економніше. Столи такого типу широко використовуються як у торгових центрах і магазинах, так і в логістичних комплексах. Варто відзначити, що підйомники дають можливість заощадити до 40% робочої площі. Вантажопідйомна здатність такого столу до 2,5 тонн, висота підйому до 7 м. Підйомні столи для великогабаритних вантажів абсолютно надійні, мають стійку платформу, що виключає падіння вантажу з підйомної площини.

Модель 6.


Довгорозмірні підйомні столи можуть впоратися з вантажем вагою до 8 тонн, піднімаючи його на висоту до 2 метрів. Їх назва говорить сама за себе, такий тип столів призначений для роботи з довгими великогабаритними вантажами. Оснащені кількома парами ножиць в ряд, що забезпечує стійкість довгої платформи, яка одночасно служить робочою поверхнею. Застосовуються на виробництвах, де необхідно обробляти довгомірні матеріали, наприклад: металопрокат, деревообробка тощо. Також широко використовується СТО, адже такий тип столів дозволяє забезпечити вільний доступ до механізмів і деталей великогабаритних вантажів/авто.

Це не повний спектр підйомних конструкцій, які може запропонувати компанія «Склад Сервіс», в наших силах забезпечити ваш бізнес всім необхідним складським обладнанням. Який саме потрібно купувати підйомний стіл, необхідні розміри платформи, запас вантажопідйомності, додаткові опції – це питання, які часто виникають як у керівника виробництва, так інженера або комірника. У нашому асортименті продукції ви знайдете відповіді й рішення на поставлені завдання.

Варто відзначити, що все підйомне обладнання, сертифіковане та відповідає європейським стандартам якості. Кваліфіковані фахівці компанії завжди готові допомогти замовнику у виборі необхідної конструкції для виробництва або логістичного центру, складу. Наша мета не просто продати підйомний механізм, а реалізувати повноцінний проект від «А до Я», з урахуванням побажань замовника. 

Ваше замовлення - це наш індивідуальний підхід, ми обговорюємо масштаб складських операцій та пропонуємо оптимальні варіанти їх здійснення на взаємовигідних умовах.