Палетні стелажі, які також називають фронтальні стелажі — найуніверсальніший, раціональний засіб для розміщення товару будь-якої конфігурації. Купити палетні стелажі, отримавши професійну консультацію досвідчених менеджерів, пропонується в компанії Склад Сервіс Київ.

Фронтальний стелаж, за тривалий час свого існування, став певною класикою, без якої не може повноцінно функціонувати жодний логістичний ланцюжок виробничого господарства. Саме він передбачає зручне зберігання будь-яких товарів на складах.

Стелажі складські палетні види

Стелажі палетні вважаються найпопулярнішим у світі обладнанням для спеціалізованих об'єктів. Палетний стелаж, який рекомендує ssk ua, має можливість гнучкої структури, оперативного зведення. Його застосування дозволяє варіювати розмірами та підбирати найбільш вигідні параметри, враховуючи архітектурні особливості того чи іншого вмістилища. Менеджери Склад Сервіс підберуть найвдаліше рішення, як для невеликої ресурсної бази, так і для величезного логістичного центру.

Установа споруди палетних фронтальних стелажів, як і виробництво палетних стелажів відбувається, з урахуванням кінцевої мети використання та особливостей самого вантажу. Їх можна розділити на види:

Палетний стелаж і місця його застосування

Виглядає як багаторівнева система піддонів з поздовжньо розташованими балками, що розставляються рядами з вимірюванням відстані, необхідної для проходу техніки. Завдяки тому, що такий зведений механізм, має відносно низьку вартість, та може бути досить швидко сконструйований, його обирають безліч виробництв, комплексів для зберігання запасів своїх підприємств. Головні місця застосування фронтального стелажу це:

  • Резервні комплекси
  • Різні сховища
  • Архівні будівлі
  • Виробничі масиви
  • Митні термінали
  • Логістичні центри і тд.

Для надання приміщенню максимального комфорту і функціональності в експлуатації, ми пропонуємо купити палетні стелажі. Це стане відмінним рішенням і поліпшить показники продуктивності масштабного, середнього або невеликого сховища.

palletnye-stellazhi-dlya-sklada-1.jpg (1.43 MB)


Стелажі палетні особливості монтажу

Система складаються з рам та траверс. Головний базовий вертикальний елемент - це рама, а горизонтальний, відповідно - траверс. Кріплення забезпечуються спеціальними зачепами. Конструкція дає гарантовану стійкість, надійність, завдяки чому, на неї можна сміливо покластись, в питаннях зберігання важких вантажів. Із застосуванням сучасних систем, мета по оптимізації досягається як мінімум на 40%. Для того, щоб техніка могла безперешкодно під'їжджати до всіх ярусів, наші фахівці пропонують купити палетний стелаж зведений за індивідуальним проєктом, або конструкції з арковими перегородками у самих стелажах. Такий варіант розміщення, допоможе мати більш вільний прохід та доступ до товарів, що розміщуються на пелетомісцях.

Купити фронтальні палетні стелажі можна на сайті SSK

Ми представляємо кращі рішення для вашого ресурсного сховища! Інноваційні добротні конструкції допоможуть вам оптимізувати всі процеси, із сортування та переміщення вантажу. Наша компанія пропонує їх за кращою вартістю, та надає можливість придбання товарних позицій в опт чи роздріб. Ми здійснимо оперативну доставку в будь-який населений пункт України, забезпечимо якісний монтаж стелажної системи. Надійність і висока стійкість до навантажень, при цьому, буде забезпечена.