Власники підприємств будь-якого масштабу, намагаються оптимально розподілити площу під багатоярусні конструкції. Такі дії допомагають найбільш вигідно користуватися приміщенням для успішної та оперативної господарської діяльності. Очевидним, пріоритетним рішенням поставленого завдання, стане залучення зручних, містких мобільних систем - палетні складські стелажі.


kak-na-50-uvelichit-vmestimost-sklada-1 (2).jpg (2.65 MB)

Виробництво палетних стелажів SSK.ua

Палетні стелажі - зручна конструкція, головне призначення якої, полягає у розміщенні та збереженні товарів на спеціальних піддонах. Їх виробництво - це інноваційна технологія, дуже складний високоточний процес, що вдосконалюється кожен день. Мають чудові показники надійності та витримують високу завантаженість. Палетні фронтальні стелажі в залежності від модифікацій, здатні виносити задане навантаження товаром. Об'єкти на таких професійних полицях розміщується в суцільний ряд уздовж відділень установи. Фронтальний стелаж передбачає можливість здійснення навантаження-вивантаження з лицьового боку. Тисячі користувачів обирають стелажі фронтальні складські як найбільш універсальний спосіб оптимізувати обробку вантажу та збільшити масштаби вільного місця. Конфігурацію палетного стелажу можуть використовувати майже для будь-яких комплексів.

Одиницею зберігання вважається піддон - палета. Купити палетний стелаж, з економією та вигодою, пропонує компанія Склад Сервіс КиївНаші менеджери підберуть найкращі варіанти конструкцій стелажі палетні фронтальні, що володіють високими несучими характеристиками. На практиці доведено - стелажі фронтальні істотно заощадять простір.

Фронтальні стелажі купити вигідно, якщо вам необхідно максимально використовувати корисну площу. Якісні системи палетні стелажі для складу, від нашої компанії, дозволяють застосувати дуже комфортне, багатоярусне зберігання. Щоб оптимізувати роботу ми пропонуємо комбіновані моделі. У класичному типі відтворення, фронтальні стелажі для складу, мають зону комплектації висотою до 1,8 метрів, а яруси, що знаходяться вище, слугують для більш тривалого зберігання товарів.

Переваги у використанні

Стелажі металеві палетні є дуже вигідним рішенням, оскільки:

  • Забезпечують хорошу прохідність, доступність до будь-якого необхідного об'єкту.

  • Набір товару при використанні стелажів фронтальних, може бути різноманітним - як габаритні предмети, так і невеликий різносортний товар. 

  • Якісний контроль товарообігу забезпечується за рахунок вільного доступу до осередків зберігання в конструкції фронтальних стелажів.  

  • Обладнання встановлюється дуже швидко. Стелажі металеві палетні легко наростити додатковими елементами, при необхідності.

kak-na-50-uvelichit-vmestimost-sklada-2.jpg (364 KB)На 50% більше місткості

Завдяки застосуванню новітньої конструкції, простір будь-якого комплексу можна збільшувати до 50%. При цьому, палетні металеві стелажі встановлюються за вузькопрохідною схемою. Досвідчені фахівці нашої компанії, визначили найбільш ефективні методи, за рахунок яких можна збільшити ресурсне сховище:

  1. Завдяки скороченню міжстелажної відстані подовжується корисна площа.

  2. Використання вузькопрохідної техніки дозволяє якісніше обслуговувати паллетомісця.

  3. Експлуатація мезонінних систем, збільшить поверховість і дасть додаткову місткість.

  4. Залучення висотних полиць і техніки для роботи з ними, які дозволяють максимально застосувати всю висоту приміщення.

Якщо ви шукаєте вигідне рішення, яке допоможе вашому бізнесу і дозволить розширити простір складського комплексу, то потрапили за потрібною адресою!

Компанія Склад Сервіс пропонує купити палетні стелажі на вигідних умовах. Оперативна доставка, а також монтаж здійснюється по всій території України.