Сьогодні багато компаній намагаються мінімізувати свої витрати в складській логістики, але при цьому знайти вигідне рішення з оптимізації складських процесів досить складно. Антикризова пропозиція від компанії «Склад Сервіс» - найкращий варіант у питанні підвищення ефективності роботи вашого складу. Багаторічний досвід дає можливість комплексно допомогти клієнту зменшити витрати з утримання складських об'єктів і підвищити результативність їх використання.


antikrizisnoe-predlozhenie-1.jpg (48 KB)

antikrizisnoe-predlozhenie-2.jpg (255 KB)

Наша компанія готова надати комплексні послуги з переїзду складу, включаючи монтаж/демонтаж стелажних конструкцій кваліфікованою бригадою монтажників, вантажно-розвантажувальні роботи, транспортування обладнання тощо. Весь трудомісткий процес переїзду складу, що вимагає значних ресурсів, наша команда бере на себе, контролюючи кожен етап. З огляду на всі нюанси цієї масштабної роботи, ми звільняємо нашого клієнта від зайвого клопоту та даємо можливість не переривати роботу складу в період переїзду, що позбавляє від збитків.В умовах кризи бажання розширити бізнес здається нереальним і безперспективним, але тільки не з нашою командою експертів. 

Купити стелажі б/у - реальна економія при обмеженому бюджеті. Це хороша альтернатива новим стелажам, адже тут очевидна економія коштів, а якість і робочий ресурс стелажів б/у нічим не гірше нових. Всі стелажні конструкції проходять передпродажний огляд, що гарантує якість та надійність експлуатації.

До слова, обов'язковою сервісною послугою для повноцінної роботи складу є технічний огляд стелажів. Важливим фактором збереження вантажу та безпеки персоналу залишається підтримання стелажних систем і складського обладнання в робочому стані, тому необхідно проводити сервісний огляд стелажів з періодичністю не рідше одного разу на півроку, щоправда все залежить від інтенсивності експлуатації, навантажень і товарообігу. Своєчасний сервісний огляд стелажів дозволить усунути дефекти чи пошкодження, не зупиняючи логістичні процеси і повноцінно функціонувати складу без будь-яких проблем. Як правило, це значно економить кошти на ремонті та запобігає аварійні ситуації.

Як варіант, оптимізація складських процесів може здійснюватися за допомогою звільнення частини складської площі, а незатребувані стелажі реалізуються. Це можуть бути як палетні і поличні стелажі, так і мезоніни. «Склад Сервіс» допоможе купити та продати стелажі б/у на вигідних умовах, оцінивши їх технічний стан. Зі сторони клієнта достатньо визначитися, а ми забезпечимо доставку, монтаж/демонтаж в найкоротші терміни, запропонуємо подальше сервісне обслуговування стелажів б/у всіх видів і будь-яких виробників.

Компанія «Склад Сервіс» готова допомогти в оптимізації складського обладнання, ми встановлюємо найбільш оптимальні системи зберігання, розробляємо проекти з автоматизації, проводимо аудит стелажних систем та ін. А індивідуальний підхід до вирішення поставленої задачі дає позитивний результат для клієнта. Наш пріоритет – це зручність внутрішньої логістики, ефективна оптимізація складських процесів з мінімальними витратами, але з високим ККД у результаті.

Компанія «Склад Сервіс» пропонує найкращі антикризові рішення для логістичного бізнесу, з урахуванням індивідуальних побажань клієнта. Звертайтеся, будемо раді співпраці!