Автоматизація складу — складний, багатокомпонентний і об'ємний комплекс рішень. Оптимізувати складські операції можна за допомогою автоматизації складу, що дозволить значно спростити логістичні процеси: прийом, відвантаження товару, транспортування / переміщення, інвентаризацію і т.д.


Система управління територією складу (YMS) — це тандем програмного забезпечення і устаткування, призначеного для контролю і управління переміщенням транспорту по складу та  прилеглої до неї території. Даний комплекс програмного забезпечення дає можливість керувати послідовністю вантажно-розвантажувальних робіт складського господарства, логістичного центру або виробничого підприємства.

YMS-система (Yard Management System) в режимі онлайн інформує про місцезнаходження техніки, за рахунок чого зростає ефективність управління переміщенням транспорту і відвантаженнями, так як вона відмінно функціонує разом з системами управління складом (WMS), транспортом (TMS) і радіочастотною системою ідентифікації ( RFID).

yms-upravlenie-territoriej-sklada-1.jpg (85 KB)

Використовуючи YMS-систему можна визначити не тільки місцезнаходження кожної машини в будь-якій точці складу, але і товар в ній, дані про прикріплення транспортного засобу до рейсу, пріоритет рейсу, контроль в'їзду/виїзду автотехніки з території складу та ін.

yms-upravlenie-territoriej-sklada-2.jpg (86 KB)

  • контроль в'їзду/виїзду автотехніки;
  • моніторинг завантаження/розвантаження в доці;
  • повна інформація про товар в транспорті;
  • контроль часу прибуття, простою, постановки машин до доків, виїзду та ін .;
  • точне планування розкладу і можливість його коригування в режимі онлайн;
  • збір додаткової інформації про транспорт, водії, вантаж;
  • можливість порівняння показників, розрахунок KPI, складання звітів

Автоматизація від «Склад Сервіс»

Наша компанія пропонує ефективні рішення для автоматизації систем зберігання, унікальне складське обладнання та техніку для комплексної модернізації складу або автоматизації виробничих підприємств. За рахунок установки автоматизованих стелажів і конвеєрів можна оптимізувати складські процеси в цілому.

Переваги співпраці з нами

Гарантуємо швидку окупність інвестицій, завдяки оптимізації робочих процесів, складського простору і мінімізації помилок. Наші проекти, в яких задіяно кілька видів обладнання, а програмне забезпечення інтегровано в WMS клієнта, дають максимальний результат в підсумку, що дозволяє розвивати бізнес.

Багаторічний досвід успішних інсталяцій дозволяє нам бути затребуваними серед представників малого та середнього бізнесу. Приходьте і переконайтеся, в «Склад Сервіс» завжди раді новим замовникам.