Про компанію EP Equipment, яку на вітчизняному ринку представляє Sklad Service, ми писали  в нашому попередньому матеріалі. Зараз познайомимо з модельним рядом компанії, який доступний також українському бізнесу.

Модельний ряд, який презентує компанія EP Equipment

Електричні візки

Як найбільший у світі виробник електричних візків, EP пропонує широкий спектр залежно від вимоги до технології акумулятора, вантажопідйомності та застосування.

yaku-skladsku-tekhniku-proponuie-ep-equipment-2.jpg (72 KB)yaku-skladsku-tekhniku-proponuie-ep-equipment-3.jpg (69 KB)

Так, наприклад, для супермаркетів та роздрібної торгівлі виробник радить звернути увагу на моделі EPL154, EPT12-EZ. Це компактні візки, якими легко керувати. Модель EPL154 розроблена з урахуванням вимог до стабільності та безпеки, має компактне та легке шасі. 12-EZ має сучасну конструкцію, візок активно використовують в роботі у невеликих проходах. Літій-іонна технологія EP присутня обом моделям.

Для складів та розподільчих центрів дивіться в бік WPL201 – це високопродуктивний візок, розроблений під потреби складів.  Завдяки безщітковому двигуну постійного струму 48V, він може працювати в системах доставки, де потрібен дорожній просвіт без додаткових опорних коліс. Але додатково поставлені опорні колеса підвищать стійкість.

Для TMS підійде EPL153(1) EPT12-EZ, оскільки добре обладнані для саме транспортної галузі. Завдяки легким компонентам і відсутності опорних коліс ці моделі безпечно та легко долають тротуари та бордюри, їх також використовують на гідравлічних підйомниках.

В логістичних операціях зверніть увагу на KPL201, серія EPT WA, RPL201H. EP рекомендує їх для транспортних операцій і промислового використання.

Базова модель, на яку фахівці “Склад Сервіс” відзначають попит на ринку України, є F4, F4 201 (вантажопідйомність 2т), а також RPL201, EPT20-20WA.

Штабелери

На відміну від електричних візків штабелери можуть не тільки транспортувати вантажі, а також вертикально підіймати їх та укладати для зберігання в складських стелажах.

yaku-skladsku-tekhniku-proponuie-ep-equipment-4.jpg (62 KB)yaku-skladsku-tekhniku-proponuie-ep-equipment-5.jpg (65 KB)

Електричний штабелер є ідеальною технікою для операцій, які не може задовольнити візок, але які ще не потребують всіх функцій вилкових навантажувачів, які коштують дорожче.

При виборі електричного штабелера, слід врахувати кілька питань:

  • Тип приводу. При виборі типу приводу електричного штабелера важливо враховувати розташування ведучого колеса у відношенні до шасі навантажувача. Існує два типи приводів: централізований і децентралізований.
  • Типи щогл. Щогла це те, що розширює можливості штабелера порівняно з візком для піддонів, дозволяючи йому транспортувати та зберігати товари на стелажах, до яких не може дістатися візок для піддонів. Існує 4 основних типи щогл: Проста щогла (щогла з одним підйомом), Монощогла (однощоглова щогла з однією колоною), Дуплексна щогла (двосекційна телескопічна щогла), Трисекційна щогла.
  • Вантажопідйомність. Згідно з нормами CE, штабелери повинні бути здатні підіймати номінальну вантажопідйомність на висоту до 2,5 м. У той час як багато конкурентів не досягають цієї висоти, штабелери EP гарантовано відповідають вимогам сертифікації CE.

Розмір і тип акумулятора. Ви можете обрати один з 3 можливих типів акумуляторів:

  • Гелеві (AGM) акумулятори надійні та потужні, а також дуже дешевий варіант, якщо ви шукаєте доступний електричний штабелер.
  • Свинцево-кислотні акумулятори добре відоме рішення для живлення навантажувальної техніки. Дисплей акумулятора дозволяє завжди стежити за рівнем заряду і кількістю годин роботи.
  • Літій-іонна батарея – це, мабуть, найефективніше рішення для штабелера з електроприводом. Саме тому “Склад Сервіс” працює переважно з ними. Акумуляторна батарея, що не потребує обслуговування, дозволяє заряджати її під час роботи, а технологія Plug&Play від EP означає, що ви можете працювати з нульовим часом простою.

Вилкові навантажувачі

EP Equipment виробляє та розробляє вилкові навантажувачі з 1993 року. Найпоширеніші випадки використання електричних навантажувачів: склади, промислові об’єкти, будівництво тощо.

ЕР представляє різні типи електричних навантажувачів:

  • Задньопривідні 3- та 4-колісні
  • Зі здвоєним приводом
  • З одним приводом

На додаток до звичайних навантажувачів, перерахованих вище, EP пропонує унікальний асортимент електричних навантажувачів:

  • TVE: надкомпактна модель для роботи в найвужчому просторі з вантажопідйомністю 500-1500 кг.
  • TVS: Суперкомпактні навантажувачі з противагою, на гумових шинах для роботи на нерівній підлозі або на відкритому повітрі, з робочим проходом всього 3 м.

yaku-skladsku-tekhniku-proponuie-ep-equipment-6.jpg (80 KB)yaku-skladsku-tekhniku-proponuie-ep-equipment-7.jpg (70 KB)

Окрім електричних ЕР пропонує серію вилкових навантажувачів IC для важких умов експлуатації, з тривалим часом роботи та можливістю заправки газом / дизельним пальним. EP пропонує вилкові навантажувачі IC вантажопідйомністю від 1 500 кг до 10 000 кг. Моделі з двигуном внутрішнього згоряння гнучкі у використанні та мають низькі початкові інвестиції. Двигуни для навантажувачів IC це промислові двигуни, що забезпечують високий і постійний крутний момент на низьких обертах, надійні та мають ефективне споживання палива.

Комісіонери та техніка для вертикальної обробки замовлень

EP Equipment пропонує інноваційні рішення для задоволення потреб у вертикальній обробці замовлень на висоті до 6,5 метрів. У роздрібних магазинах, cash&carry, а також DIY полиці повинні регулярно поповнюватися. Раніше цю роботу виконували або за допомогою драбин, що було небезпечним і неефективним рішенням, або за допомогою річтраків з товарами на палетах і заблокованими проходами. Аналогічні вимоги є до робіт з технічного обслуговування та інвентаризації, коли потрібна техніка з невеликим радіусом розвороту і простим керуванням. Компанія EP розробила збирачі замовлень, щоб відповідають цим вимогам.

З 2017 року збирачі замовлень ідеально підходять для навігації у вузьких проходах на складах щільного зберігання. Моделі мають кілька датчиків безпеки, вбудованих в інтерфейс, для максимального захисту під час усіх робіт з інвентаризації, а також просте у використанні гідравлічне та ергономічне рульове управління від електродвигуна змінного струму. Передбачена можливість вибору гелевого або сучасного літій-іонного акумулятора.

Тягачі

EP Equipment пропонує різноманітні буксирувальні тягачі для будь-якого застосування. Починаючи від простих буксирувальних тягачів з рацією і закінчуючи електричними буксирувальниками вантажопідйомністю 6000 кг.

Річтраки

Річтраки є поширенішою технікою на складі, коли мова йде про ефективне штабелювання. Техніку оснащуються або рухомою щоглою, або вилковим захватом з пантографом. Висота підйому вил в різних моделях до 12,5 м, вантажопідйомність до 2,5 т.

Високим є попит на моделі зі звуженою кабіною. Цей тип річтраків розроблений спеціально для швидкого переміщення вантажу із вузькими проходами – ширина становить від 800 мм. Більшість таких моделей мають високу вантажопідйомність – до 2500 кг. При цьому існує можливість працювати з високими конструкціями: вила піднімаються на висоту до 12 м.

Комплектувальники замовлень горизонтальні

yaku-skladsku-tekhniku-proponuie-ep-equipment-10.jpg (39 KB)yaku-skladsku-tekhniku-proponuie-ep-equipment-8.jpg (45 KB)

Така техніка є ідеальним інструментом для збирання товарів з першого рівня. Вона може рухатися на високій швидкості між проходами. Завдяки різним конфігураціям вил може бути адаптована до різних потреб. Наприклад в моделі EPT 20-RAP передбачена можливість зайти в навантажувач з обох боків, що робить процес комплектування ергономічним і швидким. EPT 20-RAP поставляють з вилами для 1 або 2 палет, щоб задовольнити специфіку потреб в комплектуванні замовлень.

Автономні мобільні роботи

Цей напрямок представлений моделлю XP15 – це інтелектуальне рішення ЕР для внутрішньої логістики, яке може використовуватися як автономний мобільний робот і електричний візок для піддонів. Він працює через Bluetooth. XP15 в стандартній комплектації оснащений літій-іонним акумулятором 24 В/60 Ач, що забезпечує максимальний час безвідмовної роботи та високу доступність. XP15 завжди знає своє місцеперебування, а для запобігання зіткненням він оснащений смугами на бампері та детекторами для забезпечення безпеки експлуатації.

Якщо вам потрібна допомога у виборі техніки під специфіку бізнесу, зв'яжіться з нашою командою підтримки, щоб дізнатися більше про різні технічні характеристики, можливості використання та обслуговування. Ми допоможемо вам знайти ідеальне рішення для вашого бізнесу.