Удосконалені поличні стелажі «Мега»

новини
Удосконалені поличні стелажі «Мега» Удосконалені поличні стелажі «Мега» Удосконалені поличні стелажі «Мега»

З весни 2014 року поличкові стелажі для високих навантажень «Мега»  виробництва «Stow» (Бельгія) тепер будуть випускатися в оновленому варіанті. Модернізована перфорація рами і зачіп кронштейна траверси мають кращі технічні характеристики, що підвищило несучу здатність стелажів.

Незважаючи на значні поліпшення конструктиву ціна на стелажі не зросла, а навпаки стала більш конкурентоспроможною. Менша вартість досягається за рахунок використання стандартних оцинкованих траверс, але опціонально можливе фарбування траверс і емаллю. Також була розширена лінійка типів траверс. Рами, як і раніше, доступні у двох варіантах фарбування: порошкова емаль або оцинковка.

Нові поличкові стелажі «Мега» будуть готові до постачання з 1 квітня, але ви можете зробити попереднє замовлення вже зараз.

w1096x2_epg90haql_f3e324d9.jpg (397 KB)

Рішення від Склад Сервіс
Посилені поличкові стелажі «Мега» Посилені поличкові стелажі «Мега» Посилені поличкові стелажі «Мега»
На складі
  • Навантаження на полицю/стелаж: до 700/3000 кг
  • Довжина/глибина полиці: 600-1200/400-1000 мм
  • Компактна конструкція: ефективне використання корисного об'єму
підходить для
Штучні вироби
Ящики
Лотки
Коробки
Громіздкі вантажі

Опис конструкції Основні елементи стелажів «Мега» – рами і траверси. Рама складається зі стійок шириною профілю 50 мм, з'єднаних між собою системою розпірних зв'язок гвинтовим з'єднанням. Перфорація по всій висоті стійки з кроком 50 мм забезпечує оптимальну конфігурацію стелажа пі

Докладніше