Обладнання складу – складний захід, яке вимагає серйозного підходу. Багато замовники не знають, з чого почати і в якому напрямку рухатися.

Якщо ви підприємець і для ефективної роботи вашого бізнесу потрібна розумна і якісна організація складу, рекомендуємо ознайомитися з нашою статтею. У ній ми розповімо, як правильно підійти до цього питання, з чого почати і чим закінчити.

uslugi-po-oborudovaniyu-sklada.jpg (32 KB)

Перший етап – це вибір надійного виконавця. Безумовно, це має бути компанія, що займається складським обладнанням на професійному рівні, яка максимально ефективно вирішить всі завдання поставлені вами.

Проектування складу: необхідно врахувати всі

Другий етап – це проектування стелажів.

За багато років роботи “Склад Сервис” успішно спроектував і реалізував кілька тисяч проектів різної складності. Тому ми знаємо, що перш ніж приступити до обладнання складу, необхідно ознайомитися з технічним завданням замовника. Потім зробити всі необхідні виміри приміщення і з урахуванням параметрів вантажу, який зберігається на стелажах, розробити та подати на затвердження замовнику креслення майбутнього складу.

uslugi-po-oborudovaniyu-sklada-2.jpg (60 KB)

Ось конкретний приклад креслення плану складського приміщення обладнаного палетними стелажами.

Грамотний проектувальник завжди розробить креслення стелажів та складу в цілому орієнтуючись на економію корисної площі та оптимізацію складських бізнес-процесів. Детальніше про інформації, яка повинна зазначатися у кресленні на сторінці проектування стелажних систем.

Тільки після узгодження креслень і підписання договору запускаємо виробництво.

Монтажні роботи: як це робиться?

Монтаж стелажів – наступний і найважливіший етап у процесі обладнання складського приміщення. Від того, наскільки якісно буде виконана установка стелажів, залежить ефективність роботи всього складу, безпеку співробітників і надійність зберігання товарів і вантажів.

uslugi-po-oborudovaniyu-sklada-3.jpg (57 KB)

В компанії "Склад-Сервіс" монтаж стелажів здійснюють власні монтажні бригади, які мають все необхідне спорядження та інструмент.

Саме тому, надаючи послуги з монтажу стелажних систем, наша компанія пропонує роботу тільки кваліфікованих працівників з багаторічним досвідом і всіма необхідними допусками та ліцензії на проведення таких операцій.

І найголовніше. Після монтажу стелажної системи проводиться перевірка якості збірки і діагностика на наявність дефектів і браку.

uslugi-po-oborudovaniyu-sklada-4.jpg (58 KB)

Монтажні роботи завершені і склад готовий до експлуатації.

Після прийому проекту ви обов'язково повинні отримати гарантію на встановлені стелажі.

Сервісне обслуговування: навіщо це потрібно?

На жаль, багато замовники допускають одну і ту ж помилку – про гарантійне обслуговування згадують у разі будь-яких поломок чи пошкоджень на скдладе. А адже існує таке поняття як технічний огляд складських стелажних систем, який потрібно проводити 1 раз на рік, а при підвищеній інтенсивності роботи складу 1 раз в пів року.

uslugi-po-oborudovaniyu-sklada-5.jpg (89 KB)

Головна мета такого огляду – контроль безпеки експлуатації обладнання.

Наші фахівці якісно і швидко проведуть сервісний огляд вашого складського обладнання, причому незалежно від типу стелажів, які встановлені у вас на складі. Представлять тих-оцінку і при необхідності проведуть ремонт чи заміну пошкоджених елементів.

uslugi-po-oborudovaniyu-sklada-6.jpg (45 KB)

І на завершення, хочемо відзначити наше вміння вирішувати більшість труднощів, з якими ви можете зіткнутися в подальшій роботі зі складом:

  • Якщо постає питання про переїзді складського господарства на нове місце ми консультуємо і перевозимо ваш склад за чітко встановленим графіком;
  • Довкомплектуємо склад у разі розширення вашого бізнесу;
  • Для тих компаній, які не мають можливості відразу придбати стелажі надаємо складське обладнання в оренду;
  • Комплексно консультуємо при продаж б/в стелажів: оцінка і швидка їх реалізація.

А також багато іншого.

Телефонуйте (073) 972 11 40 та дізнавайтесь більше про послуги і товари від “Склад Сервіс”.