Влітку і восени 2010 року для багатьох організацій України дуже актуальним є питання переїзду складу зі старого місця на нове. З таким переїздом пов'язані не прості процеси демонтажу стелажної системи, упаковки розібраних дерев'яних елементів, їх завантаження, транспортування, вивантаження, і нарешті, монтажно-складальні роботи вже на новому місці. 

Компанія "Склад-Сервіс" вже більше 5 років комплексно надає описані вище послуги, а з липня цього року, щоб зробити наш сервіс ще зручніше для клієнтів, ми в 4 рази збільшили кількість монтажників.

5a3e39dac53730d1eea28dfde67b0e19.jpg (105 KB)42fdfe9aea2549af58d6b9fbb143845f.jpg (72 KB)

Цей крок забезпечив нашим клієнтам можливість швидкого запуску (1-3 дні з моменту відправки запиту) необхідних для них робіт, паралельно з вже сформованим на 1-2 місяці наперед планом компанії з проведення інших монтажів. Короткі терміни виконання робіт і наше гарантоване якість при цьому залишаються на колишньому, високому (за відгуками клієнтів і фахівців) рівні.

«Склад-Сервіс» має всю необхідну дозвільну документацію для даного виду робіт. Після виконання замовлення, клієнт отримує всі необхідні для даного виду робіт оригінали документів (Договір, Акт виконаних робіт, податкова накладна та ін). Крім того, наша компанія, на відміну від інших організацій і приватних осіб, не систематично займаються подібною діяльністю, надає замовникам гарантію на виконану роботу. Строк надання гарантії залежить від "віку" та стану обладнання та узгоджується до моменту підписання Договору.

Звертайтеся до нас за телефоном (073) 972 11 40 - відповімо на питання, розповімо про умови роботи!