skladskaya-tehnika-ot-kompanii-sklad-servis.jpg (29 KB)

За 8 років нашої діяльності до нас часто зверталися клієнти за допомогою у виборі не тільки стелажних систем, але також і складської навантажувальної техніки. Тепер «Склад-Сервіс» більш комплексно підходить до обладнання для складської логістики, ми вже готові запропонувати навантажувачі, штабелери, рокли, ...

Покладаючись на свій значний досвід у сфері складської логістики, ми допоможемо підібрати оптимальну вантажну техніку для вашого складу: навантажувачі (электрические, газовые, дизельные, газ-бензиновые), штабелеры, ричтраки, роклы и электротележки.

У нашому асортименті є техніка на будь-який смак: дуже якісна, доступна і економ пропозицію. Враховуючи специфіку та інтенсивність роботи конкретного складу, не завжди необхідно купувати найдорожче і надійне обладнання, можливо, більш раціональним рішенням буде покупка, наприклад, корейської чи китайської техніки. Ми зможемо запропонувати найбільш оптимальний варіант саме для Вас.

Детальну інформацію ви можете знайти у новому розділі каталогу продукції «Складська техніка», або краще телефонуйте нам за номером 073 972 11 40, і компетентний менеджер відповість на всі питання, що цікавлять вас.