З початку 2011 року компанія Kardex Stow почала виробництво інтегрованої системи глибоко-канального палетного зберігання з системою обробки за допомогою спеціальної самохідної платформи - StowAtlas®. Автоматизована система StowAtlas® забезпечує найвищу місткість і ступінь використання складської площі.

Шаттловая система Kardex Stow STOWATLAS® складається з конструкції стелажів глибоко-канального зберігання і пристрої обробки товару. Переміщення палет відбувається за допомогою самохідної платформи. Застосування даної платформи спільно з конструкцією стелажів дає найбільшу місткість складу по порівнянні з іншими системами зберігання.

1b0c9b57a25bd068e52e7ff84122575a.jpg (91 KB)

Палетні шаттловые системи складаються із спеціальної конструкції стелажів і мобільної платформи (шаттла). Шаттл - це пристрій з автономним джерелом живлення, що рухається по рейках в каналах для завантаження і розвантаження палет. Шаттл переміщається з каналу в канал за допомогою стандартного навантажувача, який може встановити шаттл з лицьового або зворотного боку каналу (у разі, якщо задня сторона каналу відкрита). Як тільки шаттл потрапляє в потрібний канал, подальші операції по завантаженню/розвантаженню відбуваються без участі персоналу.

Для отримання додаткової інформації та вартості системи Шаттл StowAtlas® згідно Вашого технічного завдання, будь ласка, зв'яжіться з нашими менеджерами по телефону (073) 972 11 40. Найближчим часом розширений опис даного продукту з'явиться на нашому сайті у розділі Складські стелажі.