На сьогоднішній день для зберігання та перевезення різноманітної продукції широко використовується пластикова тара, що дуже зручно та безпечно. Наразі без контейнерів, ящиків із пластику сам процес транспортування просто уявити неможливо, до того ж зберігання та складування є досить вигідним в складському господарстві. Вже у минулому використання застарілих дерев'яних або металевих ємностей. У сучасній логістиці затребувана складська пластикова тара: полімерна харчова тара, пластикові ємності для транспортування та зберігання рідких, сипучих матеріалів

Звичайно ж велике значення має сам матеріал, з якого виробляється тара. 

Жорстка полімерна упаковка використовується, наприклад, для молочних продуктів, майонезів, паштетів, дитячого харчування. Основний матеріал для її виготовлення - поліпропілен і поліетилен низького тиску. 

Гнучка упаковка використовується для круп, цукру, макаронних і кондитерських виробів, приправ. В її виробництві застосовуються поліолефіни в поєднанні з іншими полімерними плівками, алюмінієвою фольгою, папером тощо.

На що варто звернути увагу?

Ящики

Зараз виробники продуктів харчування акцентують увагу не тільки на споживчій упаковці, а й на оборотній тарі. Правильний вибір ящиків може заощадити чимало коштів. Так багатооборотні полімерні ящики забезпечують надійність зберігання та економну логістику. Сучасний асортимент ящиків відрізняється розмірами й призначенням: для м'яса, молочних продуктів, хліба, овочів, фруктів, ягід і т.ін. Така багатофункціональна тара з успіхом використовується на виробництвах і підприємствах, де необхідно дотримуватися особливих санітарно-гігієнічних норм.

Практичність і зручність у використанні, довговічність, зносостійкість, легка чистка та дезінфекція - все це є особливістю харчової пластикової тари. 

Пластикові ящики ідеальні для зберігання продуктів з обмеженим терміном придатності, їх конструкція передбачає хорошу вентиляцію, що важливо для харчових продуктів

Наприклад, ящики для м'яса спроектовані таким чином, щоб м'ясну продукцію можна було швидко охолодити та рівномірно заморозити. Для хліба - стінки і дно ящика укріплені спеціальними перегородками, щоб додатково захистити від механічних пошкоджень. Моделям з перфорацією стінок властива хороша циркуляція повітря. Це дозволяє зберігати продукцію свіжою довше.

Піддони

Як правило, харчова тара передбачена для переміщення на рольгангах, її можна штабелювати на полімерних піддонах. Які в свою чергу поділяються на універсальні, стелажні, полегшені і піддони для бутлів. Використання таких піддонів має свої переваги:

  • висока міцність, можливість установки на стелаж;
  • компактне розміщення на складі та в транспорті;
  • зносостійкість, тривалий термін експлуатації;
  • чотиристоронній захват навантажувачем;
  • гігієнічність, легкість чищення та дезінфекції.

 

Палети застосовуються під час транспортних вантажоперевезень, на складах, в харчовій індустрії, роздрібній торгівлі, фармацевтиці та інших сферах.

Контейнери

Широко застосовуються харчові пластикові євроконтейнери, завдяки їх різноманітності типорозмірів. Вони активно використовуються виробниками м'ясних, рибних виробів, торговими мережами та на продуктових базах. Особливістю таких контейнерів є можливість застосування як для харчових продуктів, так і для рідких, сипучих вантажів, інструментів або деталей. Цікаво, що термін експлуатації полімерних контейнерів необмежений - стійкі до температурних і механічних впливів, мають особливу конструкцію з посиленими вузлами. Вони можуть комплектуватися індивідуальної кришкою, що збереже вміст при транспортуванні.

Як правильно підібрати пластикову тару?

Компанія «Склад Сервіс» готова запропонувати багатий вибір харчової пластикової тари, різноманітність типорозмірів, а також велику кількість варіантів виконання. Вся продукція виготовляється з харчового поліпропілену, стійкого до деформації та негативних впливів навколишнього середовища.

У нашому асортименті:

  • євроконтейнери пластикові ЄС;
  • євроконтейнери (економ-серія);
  • ящики пластикові для транспортування та зберігання харчової продукції (складані);
  • пластикові ящики для м'яса (перфоровані; суцільні; контейнери, що вкладаються один в одного);
  • пластикові ящики для ягід, овочів, фруктів;
  • пластикові ящики для хліба.

Звертайтеся в «Склад Сервіс» - фахівці нашої компанії допоможуть розібратися в усьому різноманітті пропонованої тари та нададуть інформацію щодо наявності товару на складі, діючих цінах, а також способах оплати. Ми будемо раді зробити внесок у стабільність і процвітання вашого бізнесу!