Вироби з пластику повсюдно увійшли в повсякденне життя кожної людини. Доступність і фізичні властивості цього матеріалу зробили його популярним серед виробників у різних галузях світової промисловості. Завдяки зносостійкості, вологостійкості і довговічності пластмаса стала найкращим технологічним рішенням для виробництва різноманітної тари та упаковки.

Переваги пластикової тари, зокрема складських піддонів та контейнерів, складно переоцінити. Мінімальний вага сучасних матеріалів у поєднанні з високою міцністю дозволили створити дуже якісні та практичні продукти.

Пластикові лотки використовуються для зберігання, фасування і обробки метизної продукції або інших дрібних деталей. Найчастіше вони знаходять своє застосування на виробництві, в автосервісах і майстернях, складах і магазинах компаній, які збувають дрібну штучну продукцію.

У цій статті ми постараємося докладно розібратися в розмаїтті та призначення пластикових лотків, представлених на ринку складської тари.

Пластикові лотки для складу

Пластикові лотки для складу відрізняються від інших ящиків надзвичайною міцністю і зносостійкістю. Ці особливості дозволяє використовувати їх для зберігання метизів, кріпильних деталей, метричних виробів або іншої важкої розсипної продукції. 

За рахунок практичного і ергономічного дизайну їх можна штабелювати один на одного, при цьому зберігається доступ до вмісту. На кожному ящику є спеціальна комірка під ярлик з найменуванням продукції або штрих-кодом, який необхідний для швидкої і зручної ідентифікації вмісту.

З допомогою роздільників довжини і ширини є можливість відсортувати разнотипную продукцію в межах одного ящика.

Всі лотки, незалежно від типорозміру, можна розмістити на полицях простих стелажів або на спеціальних стелажах-стійках. Стелажі для тари – недороге і зручне рішення, що дозволяє ергономічно обладнати робоче простір складу, майстерні або магазину.

Пластикові поличкові контейнери SK

На відміну від лотків Logic Store, пластикові поличкові лотки серії SK розроблені спеціально для розміщення їх на полицях. Ця властивість відображається в типорозмірах контейнерів.

ada50f9c3111b9e546d4c50544e208cd.jpg (52 KB)

Поличкові контейнери мають можливість штабелювання один на одного. Штабель з лотків можна розмістити на столі, на робочому місці або на підлозі.

Контейнери діляться на 4 серії для розміщення їх на полицях стандартної глибини (300 мм, 400 мм, 500 мм або 600 мм). Кожна серія реалізована в 4-х розмірах, в результаті ми отримуємо 16 типорозмірів.

3d39660794b185bd597e1595a7bce885.jpg (42 KB)

Використання поличних контейнерів і стелажів під замовлення дозволять максимально щільно зберігати продукцію.

З допомогою додаткових опцій, функціонал контейнерів серії SK можна розширити. Спеціальніроздільники довжини і ширини з прозорого пластику допоможуть зручно розділити внутрішній простір лотків на секції. Прозора передня панель для швидкої візуальної ідентифікації вмісту.Металева скоба дозволяє зафіксувати лотки в штабелі.

Модульні пластикові лотки

Модульні пластикові лотки найчастіше використовують для організації робочого простору в майстернях і обладнання вітрин в магазинах, які реалізують штучну продукцію дрібних розмірів.

Контейнер складається з корпусу і висувних осередків, які можуть бути виготовлені з прозорого або кольорового пластику. Опціонально є можливість розділити внутрішній простір осередків по довжині і ширині (від 1 до 3 роздільників). Продукція знаходиться в закритому просторі, що оберігає її від пилу, бруду і вологи.

Конструкція корпусу модульних лотків дозволяє збирати їх в єдиний сет (модуль) від декількох десятків до сотень штук. Це здійснюється за допомогою V-образних замків на корпусі.

e9c22a7582605a780278400f0cf1d421.jpg (30 KB)

Модульні лотки можуть бути встановлені спеціальні пристінні або двосторонні стаціонарні стійки-шафи.

Модульні пластикові лотки мають презентабельний вигляд, відповідний для вітрин та торгових приміщень, зручні у використанні і послужать довгі роки.

Підсумуємо:

  • Складська тара вибирається в першу чергу виходячи з поставлених завдань. Які лотки/ящики оптимально підійдуть для даної продукції і роботи з нею.
  • Слід звернути особливу увагу на якість матеріалу. Від властивостей пластику залежить зносостійкість, термін служби і здоров'я оточуючих.
  • Важливий вибір надійного постачальника, який зможе дати гарантію на свою продукцію та надати на неї сертифікати якості.

Якщо після прочитання цієї статті вам все ще важко визначитися з вибором потрібної тари, звертайтеся до наших фахівців відділу пластикової тари за телефоном (073) 972 11 40.