Пропонуємо кращу тару для складу і виробництва

статті
Пропонуємо кращу тару для складу і виробництва Пропонуємо кращу тару для складу і виробництва Пропонуємо кращу тару для складу і виробництва

"Склад Сервіс" - це відмінне рішення для ефективної логістики. Компанія спеціалізується на проектуванні та постачанні стелажних систем (складські, архівні, автоматизовані стелажі) і підйомних столів. Також реалізуємо зі складу в Київ великогабаритну пластикову тару (пластикові лотки, ящики, пластикові піддони та пластикові контейнери).


Компанія пропонує широкий вибір пластикових тар, які дуже знадобляться в сучасному складському господарстві. В "Склад Сервіс" ви можете купити: сміттєві баки і контейнери (на 120, 240 і 1100 л), підземний сміттєвий контейнер, складські пластикові ящики і купити ящики для стелажів. Ви можете придбати пластикові лотки великих розмірів, пластикові піддони, контейнери для зберігання і тари під металовироби. Все обладнання потрібне і незамінне.

Пластикова тара - продукція вищої якості, виробляється за європейськими технологіями, добре підходить для рідких і сипучих матеріалів. Ви можете купити пластикові контейнери та контейнери для зберігання в Києві та по всій Україні. За низькими та доступними кожному цінами.

Пластикові лотки підійдуть для зберігання, перевезення і транспортування невеликих деталей і дрібниць. У них можна сортувати, вони дуже легкі і зручні і майже вічні в експлуатації. Ще пластикові лотки підійдуть в автомобільній промисловості для гаража і для домашнього господарства. Таким чином всі ваші речі будуть в ідеальному порядку, акуратно розфасовані і ви завжди зможете легко і швидко дістатися до того, що вам потрібно. Поличні пластикові лотки підходять для будь-якої сфери діяльності. Для зберігання дрібних матеріалів: фармацевтичних препаратів, фурнітури або наприклад косметики. Зручно і компактно в роботі і повсякденному житті.

Пластикові піддони - це унікальне рішення для безпечного використання. Можна використовувати у харчовій промисловості або при роботі з чутливою технікою і чутливим обладнанням. Також використовують у фармацевтичній промисловості і для великих вантажів на виробничих підприємствах. Пластикові піддони - це хороший варіант для сухих сипучих вантажів. Ці піддони не псують упаковку і підходять для експорту. Піддони можна купити в Києві і по всій Україні.

plastikovaya-tara-dlya-sklada-i-proizvodstva-2.jpg (261 KB)

Сміттєві контейнери - незамінні для збору і сортування відходів. Виробляються за європейськими стандартами і мають переваги над залізними контейнерами для сміття. Через прогумовані коліщатка пластикового бака процес утилізації відходів і пересування сміттєвих баків стане ще легше, приємніше і комфортніше. Підземні сміттєві баки - супер рішення. Ви можете легко позбутися неприємного запаху від відходів на вулиці, зробити простір значно чистіше і вирішити проблему з нестачею простору. Це нове покоління. Завдяки тому, що контейнери знаходяться в землі до сміття неможливо добратися. Сміття недоступне для тварин і шкідників, а також його неможливо підпалити або розтягнути. На відходи не впливають погодні умови і це не сприяє розмноженню різних бактерій. Ви можете купити контейнери для сміття по всій Україні за низькими цінами.