Компанія EP Equipment сьогодні добре відома у світі та Україні. Заснована у 2007 році, вона є першою за темпами зростання та третьою компанією - виробником в Китаї, що спеціалізується на літієвому складському обладнанні від дизайну продукції, виробництва до післяпродажного обслуговування по всьому світу.

Факти говорять самі за себе: 126 країн світу, 250 тис кв.м. виробничих потужностей в Китаї та США та перше місце у світі в ІІІ-й категорії складської техніки, а саме в виробництві електровізків і штабелерів.

Компанія, що розробляє та виготовляє 90% всіх компонентів на місці in-house. А це значить, що вона не є залежною від ринків сировини, і відповідно реагує на замовлення як бездоганний годинник.

perevahy-skladskoi-tekhniky-ep-equipment-vid-sklad-service-1.png (2.78 MB)perevahy-skladskoi-tekhniky-ep-equipment-vid-sklad-service-3.png (3.18 MB)

Який модельний ряд презентує компанія?

  • Електричні візки вантажопідйомністю 1,5 і 2 т, зі стандартними та подовженими вилами.
  • Штабелери електричні, повідкові та самохідні, з платформою/робочим місцем оператора, від економних моделі з висотою підйому до 3,6 м до продуктивних і швидких з висотою підйому 5,5 м.
  • Вилкові навантажувачі газові та дизельні, бензинові, електро – широкий асортимент моделей: 3 і 4 колісна база, широка лінійка варіантів двигунів, комплектацій, специфічні моделі під особливі умови роботи, вантажопідйомність до 18 т (а в 2024 р. чекаємо 25 т), з висотою підйому до 7 м.
  • Комісіонери (комплектувальники) – зручна техніка для роботи у вертикальному просторі, що дозволяє швидко комплектувати замовлення з великою номенклатурою, що зберігається на різних рівнях стелажів.
  • Тягачі для перевезення по складу/виробництву важкого обладнання/вузлів/агрегатів.
  • Річтраки - для розміщення вантажів на висоті до 13 метрів.

Техніку для горизонтального вибору замовлень, що дуже зручна для роботи з довгомірними вантажами. Автономні мобільні роботи, що дозволяють максимально автоматизувати процеси, а також аксесуари та додаткове устаткування.

Декілька фактів про переваги замовлення техніки ЕР у Sklad Service

  • Sklad Service – головний авторизований дилер в Україні. Відтак, ми маємо:

    - щотижневі поставки техніки й матеріалів безпосередньо від виробника
    - щоденний зв'язок з представниками заводу
    - спільну участь в тендерах
    - швидкі відповіді на будь-які питання клієнтів
    - власний авторизований виробником сервіс і ремонтну базу
    - наявний склад техніки й запчастин
  • А ще, без чого неможливе якісне обслуговування, так це:

    - підвищення кваліфікації сервісної й торгової команди від виробника
    - постійна участь в навчальних семінарах
    - швидке виготовлення спецзамовлень

Світ широкий і ми всі перебуваємо в ньому в співпраці та колаборації. Але компанія Sklad Service змогла вибудувати роботу таким чином, щоб замовлення наших клієнтів виготовлялись на пріоритетних умовах та по пришвидшеній програмі.