Компанія «Склад-Сервіс » вже більше 9 років займається проектуванням, постачанням та монтажем стелажних систем в Україні. За ці роки було реалізовано понад 7 000 проектів різного ступеня складності, деякі з них ви можете побачити в розділі «Наші проекти».

Раніше ми обмежувалися фото та відео зйомкою кінцевого, вже готового результату, а те, як відбувався процес монтажу, залишалося за кадром. На цей раз вирішили зняти невеликі ролики показують роботу наших монтажних бригад, адже багато хто навіть і не уявляють, як транспортуються і встановлюються висотні стелажі. Дивіться, буде цікаво!

У першому ролику показано розвантаження елементів стелажів: траверс і стійок рам. Довжина деяких елементів 12 метрів!. Транспортування довгомірних вантажів, порівняно невеликий отвір воріт, вимагає чималої вправності і досвіду:

На другому відео всі основні етапи монтажу палетних стелажів: збірка рам, установка рам у вертикальне положення, кріплення траверс, анкерение стелажів до підлоги, прибирання за собою, обов'язково :) , ну і кінцевий результат: