Стрічкові конвеєри для сучасного складу – це важливий, зручний, продуктивний та безпечний засіб доставки продукції. Особливо конвеєри стрічкові актуальні в умовах виробничих підприємств задля швидкої доставки готової продукції до місць зберігання, а також з складських приміщень до місця завантаження і відправлення до кінцевого споживача. Конвеєри стрічкові, а також конвеєрні системи інших модифікацій дозволяють оптимізувати роботу складу, зменшити необхідність застосуванняручної праці і скоротити кількість коштів, необхідних на придбання складської техніки.


Складські конвеєрні лінії. Їхні різновиди

Розглянемо найбільш розповсюджені конвеєрні  системи для складу, що знайшли своє застосування у наші дні:

  • Конвеєр стрічковий. Це частіше за решту різновидів розповсюджений конвеєр-транспортер з універсальними практичними характеристиками, що ідеально підходять для більшості різновидів штучної продукції, а також продукції у пакуванні різноманітного штибу. Безперервно рухома стрічка, якою оснащені стрічкові конвеєра, має чудові показники вантажопідйомності та продуктивності, що прискорює проведення всього спектру вантажних заходів. Окрім того, конвеєрна система такого типу надає можливість проведення таких вдосконалень, як повна автоматизація конвеєрної лінії, дозволяючи модернізувати транспортні операції із вантажами;
  • Роликові конвеєрні системи. Транспортерні лінії цього штибу також широко експлуатуються, як складський конвеєр, використовуваний для транспортування найширшої номенклатури продукції, зазвичай, штучного характеру;
  • Спіральний конвеєр. Такі пристрої використовують на багаторівневих системах перекриттів, де існує потреба у швидкому вертикальному переміщенні товару. Конвеєр спіральний має підвищені пропускні якості та дуже простий у експлуатації;
  • Гнучкий спіральний конвеєр. І цей різновид транспортерів має широку галузь застосування. Гнучкі конвеєри застосовують на складах, де практикується зберігання сипучих продуктів (вугілля, комбікорми, добрива і решта агрохімікатів та хімічної сировини).

konvejernye-sistemy-dlya-sklada-vidy-i-preimushestva-1.jpg (109 KB)Використовувані на складах та підприємствах конвеєрні пристрої поділяють на привідні та гравітаційні. Привідний конвеєр – це пристрій, у якому для запуску системи в дію застосовуються двигуни (у левовій частині випадків електричні). З вказаних вище різновидів конвеєрів це транспортер стрічковий у більшості модифікацій, а також всі різновиди гнучких спіральних моделей. Роликові ж конвеєри внаслідок конструктивних особливостей у багатьох випадках здатні використовуватися без приводу, застосовуючи у якості рушійної сили гравітацію.

Компанія Склад Сервіс надає комплекс послуг по оснащенню складських приміщень всіма різновидами обладнання. У числі цих послуг також передбачено виробництво конвеєрів, стелажів, автоматизованих складських ліній тощо. Також нами здійснюється продаж та доставка найширшого спектру засобів складської техніки (є продаж в роздріб та опт). У наявності великий асортимент продукції виробництва найвідоміших світових виробників, та послуги наших спеціалістів з проектування та монтажу складського обладнання.

Про умови співробітництва з нами (у тому числі й про придбання обладнання оптом і в роздріб) можна проконсультуватися на сайті компанії: ssk.ua. Працюємо з усіма населеними пунктами України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Львів тощо.