Консольні стелажі для правильного зберігання довгомірної продукції

статті
Консольні стелажі для правильного зберігання довгомірної продукції Консольні стелажі для правильного зберігання довгомірної продукції Консольні стелажі для правильного зберігання довгомірної продукції

Не секрет, що безпечне зберігання продукції - одна з головних функцій складських приміщень. З великогабаритним товаром важливо ще враховувати ергономічність і зручність розміщення. Оптимальним рішенням для зберігання довгомірних вантажів є консольні стелажі - це унікальна альтернатива традиційному зберіганню. На стелажах даного типу компактно розмістяться такі вантажі, як листовий метал, різні рулони, металеві та пластмасові профілі, плити, рейки, дошки та інші габаритні матеріали.

konsolnye-stellazhi-dlya-pravilnogo-hraneniya-1.jpg (3.42 MB)konsolnye-stellazhi-dlya-pravilnogo-hraneniya-2.jpg (3.55 MB)

Конструкція стелажів являє собою дві вертикальні стійки з горизонтальними консолями, що утворюють яруси для зберігання. Як правило, консольні стелажі додатково посилюються діагональними стяжками, щоб збільшити міцність системи. Висота стелажів і консолей залежить від габаритів вантажу, а профіль для горизонтальної консолі - від ваги товару.

konsolnye-stellazhi-dlya-pravilnogo-hraneniya-3.jpg (2.09 MB)

Консольні стелажі розроблено з урахуванням максимального доступу до продукції, що зберігається. Вони можуть бути як односторонні, так і двосторонні. При необхідності двостороннього під'їзду до стелажу, застосовується варіант стійок, що дозволяє використання конструкції з обох сторін. Залежно від специфіки товару, консольний стелаж може бути й універсальним. При необхідності він трансформується в поличковий складський стелаж, зберігаючи при цьому всі плюси консольного стелажа. Змінити конструкцію можна в будь-який момент і на будь-якому консольному стелажі. Укладання та зняття вантажів можна здійснювати як вручну, так і з використанням спецтехніки - звичайних навантажувачів.

У порівнянні зі звичайними палетними стелажами, консольні ідеально підходять для зберігання довгомірних вантажів. Головні їх переваги:

  • можливість витримувати великі навантаження;
  • відсутність секційних обмежень;
  • зручність сортування та обробки довгомірних вантажів;
  • міцність і надійність конструкції;
  • простота конструкції та легкість в обслуговуванні;
  • можливість регулювання конструкції за висотою і довжиною.

konsolnye-stellazhi-dlya-pravilnogo-hraneniya-4.jpg (1.51 MB)

Консольні стелажі можна застосовувати не тільки в закритих приміщеннях, але й на відкритих майданчиках. Щоб уникнути впливів навколишнього середовища, всі складові частини мають полімерно-порошкове напилення. Елементи консольного стелажа, що використовуватиметься на вулиці, покривають захисним шаром за допомогою методу гарячого цинкування для більш високого ступеня зносостійкості.

konsolnye-stellazhi-dlya-pravilnogo-hraneniya-5.jpg (2.13 MB)

Завдяки болтовим з'єднанням, досягається максимальна надійність і стійкість з'єднань всіх елементів конструкції, що надає мобільності, а також легкості монтажу та демонтажу.

Використовуючи консольні стелажі, ви зможете компактно розмістити велику кількість довгомірної продукції незалежно від площі вашого складу, і фахівці компанії «Склад Сервіс» готові допомогти в цьому. Ми надаємо повний комплекс послуг: проконсультуємо й спроектуємо стелажну систему будь-якої складності, доставимо та змонтуємо стелажі в зазначені строки.

Рішення від Склад Сервіс
Консольні стелажі Консольні стелажі Консольні стелажі
  • Висота стійки: до 11 000 мм
  • Довжина консолі: 500-2500 мм
  • Навантаження на одну консоль: до 2500 кг
  • Можливе використання в форматі мобільних стелажів
підходить для
Дошки
Брус
Плити
Профілі
Прути
Труби
Інші негабаритні вантажі

Опис конструкції Консольні стелажі стоять відособлено в модельному ряду сучасних стелажних систем, оскільки зовсім не схожі на своїх побратимів. Вантаж укладається на опори (консолі), прикріплені до масивних стійок із двотавра. Оскільки консолі кріпляться тільки з одного боку, фронтальна частина к

Докладніше