Не секрет, що безпечне зберігання продукції - одна з головних функцій складських приміщень. З великогабаритним товаром важливо ще враховувати ергономічність і зручність розміщення. Оптимальним рішенням для зберігання довгомірних вантажів є консольні стелажі - це унікальна альтернатива традиційному зберіганню. На стелажах даного типу компактно розмістяться такі вантажі, як листовий метал, різні рулони, металеві та пластмасові профілі, плити, рейки, дошки та інші габаритні матеріали.

konsolnye-stellazhi-dlya-pravilnogo-hraneniya-1.jpg (3.42 MB)konsolnye-stellazhi-dlya-pravilnogo-hraneniya-2.jpg (3.55 MB)

Конструкція стелажів являє собою дві вертикальні стійки з горизонтальними консолями, що утворюють яруси для зберігання. Як правило, консольні стелажі додатково посилюються діагональними стяжками, щоб збільшити міцність системи. Висота стелажів і консолей залежить від габаритів вантажу, а профіль для горизонтальної консолі - від ваги товару.

konsolnye-stellazhi-dlya-pravilnogo-hraneniya-3.jpg (2.09 MB)

Консольні стелажі розроблено з урахуванням максимального доступу до продукції, що зберігається. Вони можуть бути як односторонні, так і двосторонні. При необхідності двостороннього під'їзду до стелажу, застосовується варіант стійок, що дозволяє використання конструкції з обох сторін. Залежно від специфіки товару, консольний стелаж може бути й універсальним. При необхідності він трансформується в поличковий складський стелаж, зберігаючи при цьому всі плюси консольного стелажа. Змінити конструкцію можна в будь-який момент і на будь-якому консольному стелажі. Укладання та зняття вантажів можна здійснювати як вручну, так і з використанням спецтехніки - звичайних навантажувачів.

У порівнянні зі звичайними палетними стелажами, консольні ідеально підходять для зберігання довгомірних вантажів. Головні їх переваги:

  • можливість витримувати великі навантаження;
  • відсутність секційних обмежень;
  • зручність сортування та обробки довгомірних вантажів;
  • міцність і надійність конструкції;
  • простота конструкції та легкість в обслуговуванні;
  • можливість регулювання конструкції за висотою і довжиною.

konsolnye-stellazhi-dlya-pravilnogo-hraneniya-4.jpg (1.51 MB)

Консольні стелажі можна застосовувати не тільки в закритих приміщеннях, але й на відкритих майданчиках. Щоб уникнути впливів навколишнього середовища, всі складові частини мають полімерно-порошкове напилення. Елементи консольного стелажа, що використовуватиметься на вулиці, покривають захисним шаром за допомогою методу гарячого цинкування для більш високого ступеня зносостійкості.

konsolnye-stellazhi-dlya-pravilnogo-hraneniya-5.jpg (2.13 MB)

Завдяки болтовим з'єднанням, досягається максимальна надійність і стійкість з'єднань всіх елементів конструкції, що надає мобільності, а також легкості монтажу та демонтажу.

Використовуючи консольні стелажі, ви зможете компактно розмістити велику кількість довгомірної продукції незалежно від площі вашого складу, і фахівці компанії «Склад Сервіс» готові допомогти в цьому. Ми надаємо повний комплекс послуг: проконсультуємо й спроектуємо стелажну систему будь-якої складності, доставимо та змонтуємо стелажі в зазначені строки.