5 знакових пропозицій 2011 року від компанії «Склад Сервіс»

Компанія «Склад Сервіс», яка міцно зарекомендувала себе в сегменті складського обладнання,  за час кризи зуміла розширити штат співробітників, переїхати в новий офіс в 3 рази більшої площі і – головне – поповнити асортимент і лінійку брендів, що представляються рядом нових для українського ринку високотехнологічних та наукоємних продуктів і рішень.

Нові продукти і бренди, що представляє компанія, – це не просто обладнання, а, перш за все, нові ефективні шляхи комплексного вирішення завдань клієнтів. У рамках виставки «Інтерсклад-2011» компанія надала своїм постійним і потенційним клієнтам можливість побачити й оцінити перспективи, що відкриваються.

  • Стелажні системи «KARDEX STOW» (Бельгія): тільки висока якість

Бездоганна якість, підтверджена максимальними термінами гарантії, – головна перевага бельгійського виробника складських стелажних систем. Будучи членом «Kardex Group» – одного з найбільших логістичних інтеграторів у світі, підрозділ «Stow» випускає всі існуючі типи стелажних систем на повністю автоматизованому виробництві в серці Європи. Як імпортер та офіційний представник «Kardex Stow» в Україні компанія «Склад Сервіс» пропонує якісне бельгійське обладнання за конкурентною ціною.

  • Автоматизовані системи зберігання «KARDEX REMSTAR» (Німеччина): 10 м2 приміщення = 2000 м2  зберігання

З середини 2011 р. в Україні також доступні автоматизовані ліфтові й карусельні системи зберігання «Kardex Remstar». Працюючи за принципом «товар до людини», а не «людина до товару», вони дозволяють на 90% скоротити складські площі і в 4 рази підвищити швидкість комплектації. Модульна конструкція систем забезпечує практично необмежену гнучкість при вирішенні індивідуальних завдань замовника.

  • Стелажне обладнання «ІПРІС» (Україна): ще швидше!

Клієнтам, для яких найважливішим чинником є термін поставки, «Склад Сервіс», в якості ексклюзивного дилера в Центральному регіоні України, пропонує оптимальне за якістю і ціною рішення від вітчизняного виробника – харківського заводу «ІПРІС». Доступні палетні, в'їзні, поличні, консольні стелажні системи і мезоніни. Термін поставки – 3 тижні.

  • Пластикова тара «IPlast» (Росія): вибір вимогливих клієнтів

Прагнення до наукомістких рішень виправдовує себе і при виборі лотків, піддонів, контейнерів та ящиків для складу. Поділяючи це переконання зі своїми клієнтами, «Склад Сервіс» поставляє пластикову тару ІPlast, вироблену на найсучаснішому заводі Росії, з власного складу, а також активно формує в Україні дилерську мережу. Це дозволяє забезпечити найкоротші терміни поставки. Якщо ж мова йде про індивідуальні замовлення (дуже великі партії або виготовлення нестандартних виробів), максимальний термін поставки не перевищує 5 тижнів.

  • «СКЛАД СЕРВІС» У ЦИФРАХ 

7 років на ринку

12 брендів із 6 країн (Бельгія, Швеція, Німеччина, Литва, Росія, Україна)

75 типів складського та архівного обладнання

3500 реалізованих проектів

70% замовлень – повторні звернення постійних клієнтів

  • Спеціалізовані послуги: сервіс значить Сервіс

Серед головних секретів успіху компанії – персонал із досвідом роботи від 2 до 7 років, а також вірність обраному шляху розвитку. Багато років «Склад Сервіс» удосконалюється в своїх основних напрямках, насамперед у поставках стелажного обладнання, промислових воріт і перевантажувальної техніки, складської пластикової тари і металевих меблів. В результаті, глибоко розуміючи потреби клієнтів, компанія може запропонувати їм цілий ряд супутніх послуг. Крім консультацій із підбору, монтажу та демонтажу конструкцій, сюди входять і такі складні комплексні сервіси, як перевезення складів.

– Перевезти склад на новий майданчик завжди було великою проблемою, – зазначає директор ТОВ «Склад Сервіс Київ» Дмитро ЛЬОНОК. – У період кризи вона стала особливо гострою, враховуючи, що багато компаній намагалися оптимізувати склади за рахунок переїзду на менші площі або в інші райони.

Фахівці компанії починають із комплексної оцінки параметрів нового приміщення з точки зору його придатності для розміщення саме цього складу. Якщо приміщення підходить, проводяться необхідні проектні роботи і, власне, переїзд – демонтаж, упаковка і навантаження обладнання, його перевезення та монтаж на новому місці. Клієнту залишається лише розмістити товари і продовжувати працювати.

Досвідчені фахівці ТОВ «Склад Сервіс Київ» можуть перевезти і змонтувати обладнання будь-якого рівня складності і будь-яких виробників. Не зайвим буде зауважити, що, на відміну від більшості гравців українського ринку, компанія має в своєму розпорядженні повний пакет дозвільної документації, пов'язаної з проведенням спеціалізованих робіт. Більш того, кваліфікація кожного бригадира і монтажника підтверджена відповідними документами.

 

Київ, вул. М. Раскової, 11,

БЦ «НОВА», корпус А, офіс 203

тел./факс: (044) 501-75-79 

e-mail: info@ssk.ua http://www.ssk.ua