Проблема збору та зберігання відходів завжди актуальна в будь-якому мегаполісі, вона є наболілою як для житлових районів, так і тих, що тільки-но розбудовуються. В Європі та вже й у нас це можливо вирішити за рахунок систем підземного збору сміття, які мають ряд переваг: екологічність, безпеку і, що не менш важливо, естетичний вигляд.

Ви забудовник, який думає про комфорт майбутніх мешканців - тоді інноваційна система підземного збору сміття те, що вам необхідно. Такі системи довговічні, прості у використанні й однозначно полегшать задачу зберігання сміття, що є затребуваним у житлово-комунальних господарствах та задовольнить найвибагливіших ОСББ.

Наша товарна група надає можливість підібрати модель, що максимально влаштує за технічними характеристиками, з урахуванням потреб замовника.

Модель 1. Напівпідземна система для збору і зберігання сміття

Напівпідземна сміттєва система призначена для збору різних побутових відходів. Вона являє собою металевий резервуар, який на 2/3 поміщається в бетонну основу у вигляді шахти. Щоб уникнути накопичення рідини – в нижній частині встановлений водовідливний насос, що запобігає можливості розмноження бактерій. А завдяки спеціальній кришці виключено попадання в контейнер птахів або тварин.

Бетонна шахта має прямокутну геометрію, а її розміри дозволяють встановлювати систему на 3 м³, 4 м³ і 5 м³, що у багато разів перевищує об’єм звичайних сміттєвих баків.

Приймачі для сміття обшиваються різними матеріалами: деревом, металом або пластиком.

 
61f0cd346a65bed7da028c637b02d6ae.jpg (145 KB)

Особливості та переваги даної моделі:

така система набагато дешевша, ніж повністю підземні контейнери. І завдяки тому, що бетонний резервуар височить на 90 сантиметрів над землею, а інша частина прихована під землею, то немає необхідності використовувати пристрої безпеки. Відсутність складних пристроїв безпеки та пішохідної платформи дає відчутну різницю у вартості.

Модель 2. Підземні системи для збору і зберігання сміття

Контейнер об’ємом від 3 до 5 кб. м схований під землею, на поверхні типу невеликої колонки для прийому відходів, яка гармонійно виглядає як біля житлового будинку, так і бізнес-центру. Розташування контейнера під землею виключає розмноження бактерій за рахунок охолодження ґрунтом.

Дотримуючись сучасних тенденцій роздільного збору сміття, такі системи встановлюють для сортування відходів. Колони-приймачі виготовляються різних форм - для скла, паперу, біологічного і повторно невикористовуваного сміття.

Ви можете розглянути різні варіанти для захоплення гачка сміттєприбиральною машиною: однокрюковие, з двома гаками, трьома петлями, зі штирем або модель vivario.

 
2f8967d61a4a4cd101857973fb829dad.jpg (171 KB)

Модель 3. Підйомна система для підземних сміттєвих контейнерів

Підйомна система для підземних сміттєвих контейнерів. Підземні системи збору для сміття, що потрапили з закордонного ринку, вимагають спеціальних машин, облаштованих КМУ (краново-маніпуляторною установкою), за допомогою яких і здійснюється вилучення сміття. Але на сьогоднішній день у наших обслуговуючих компаній таких машин немає. Тому ми пропонуємо альтернативне інженерне рішення – систему для підземного збору сміття, головним елементом якої є підйомний стіл.

Це підйомна платформа на радіоуправлінні, яка разом зі сміттєвими контейнерами ховається під землю. Зовні видно лише приймачі для сміття.

Ця модель актуальна для житлово-комунальних господарств і ОСББ, які активно використовують сміттєві баки. Оскільки при установці такої системи можна й надалі експлуатувати контейнери для сміття, що є в наявності, то це значно зекономить кошти.

Для установки даної системи також потрібна водонепроникна бетонна ніша в землі. Підйомник зі щитом чітко розрахований на кількість сміттєвих баків. В опущеному положенні щит міцно й надійно закриває їх, що позбавляє від неприємних запахів, забезпечує естетичний вигляд і завдяки цьому без проблем вписується в міське середовище. Просто, швидко, а головне недорого.

 
365fb6d7b6f19cd0d61776ce3efa6680.jpg (1.13 MB)

Всі моделі підземних систем працюють на дистанційному управлінні. Додатково можуть бути обладнані: датчиком накопичення відходів (що дуже зручно для своєчасного очищення), системою пожежогасіння, насосом для відкачування води з приямку.

Переваги установки підземних сміттєвих систем:

  • забезпечується естетично привабливий зовнішній вид житлової, паркової або міської території;
  • системи підземного зберігання займають невелику площу;
  • так як баки не видно зовні, збір сміття можна встановити в одному місці, що значно економить час і фінансові витрати при вивезенні сміття;
  • за рахунок того, що такі системи спроможні вмістити набагато більше сміття, ніж звичайні баки, відходи можна вивозити набагато рідше. Відповідно економія на вивезенні сміття є очевидною. 

Ми враховуємо всі запити нашого клієнта та пропонуємо оптимальні варіанти сміттєвих систем з необхідними комплектуючими. Також при бажанні можна змінити зовнішній вигляд сміттєприймачів: нанести логотип фірми або нумерацію будинку та інше. Крім того, при установці сміттєвої системи можливе застосування вже існуючих баків, що буде значно економніше.

Використовуючи пропоновані нами системи для збору та зберігання сміття, забудовник задовольнить найвибагливішого новосела інноваційним рішенням вивезення й зберігання відходів. У свою чергу житлово-комунальні господарства зможуть забезпечити чистоту територій і значно скоротити логістичні витрати на вивезення сміття, а ОСББ в повній мірі вдоволить свої запити щодо якості та надійності систем.

Наш товар + ваше бажання = комплексне рішення утилізації та зберігання відходів!