Погодьтесь, сучасні умови ведення бізнесу диктують прийняття зважених, раціональних рішень. Один невірний крок  і «в топку» летять тисячі гривень, сотні зіпсованих нервових клітин і десятки докладених зусиль. Як же великі пластикові контейнери iBox та PolyBox від «Склад Сервіс» здатні огородити вас від небажаних втрат?

Великогабаритна складська тара iBox і PolyBox - надійний помічник в транспортуванні та зберіганні дрібногабаритних та сипучих вантажів, напівфабрикатів, запасних деталей та рідких речовин. Крім того це краща альтернатива застарілій дерев’яній тарі, не практичній скляній та металевій упаковкам для зберігання товару. І така думка не безпідставна. 

Переваги пластикових ящиків перед аналогами з іншим матеріалів

Контейнери пластикові для зберігання вже встигли показати себе «на ділі». Партнери «Склад Сервіс» серед яких: компанії, виробництва, заготівницькі комбінати, а також бази зберігання промислових та сількохазяйських продуктів відмітили їх якість та вигідність. Так, серед основних переваг крупногабаритної пластикової тари можна виділити: 

багатофункціональність. Пластикові ящики застосовуються для зберігання всіх типів продукції: продукти харчування, побутова хімія, луги, технічні лаки та масла, спирти, метали та багато іншого;
міцність та довговічність. На відміну від металевої упаковки - легко миється та не піддається ржавінню;
практичність. Можливість штабелювання, стелажного зберігання;
екологічність. Гігієнічні - можна сміливо зберігати продукти харчування без додаткової тари; виготовляються з первинного та вторинного поліпропілену - сировину, яка наділена рядом унікальних особливостей, серед яких можливість повторної переробки;
економічність. Якість контейнерів гарантує до 20 років служби, надійно захищає товари від ушкоджень, займає мало місця на складі та в транспорті при перевезенні; 
мають сертифікат відповідності ISO 9001:2008. 

Очевидно, що контейнер пластиковый для зберігання - той універсальний інструмент, що здатний попередити купу небажаних витрат та неприємностей. Адже здійснив покупку зараз, ви звільнете себе від витрат на бокси протягом найближчих 20 років. Вони - довговічні. Проте, який же обрати? Адже існує 3 типи боксів, кожен з яких має власне призначення. 

Пластикові контейнери  іBox і  PolyBox : що спільного і в чому відмінності?

іBox та PolyBox крпногабаритні складські контейнери мають багато спільного. Для кожного характерні міцність, гігієнічність, мобільність - безцінні якості для внутрішньоцехової та індустріальної логістики. Будучи відносно легкими, в статичному положенні витримують до 4000 кг, легко піддаються штабелюванню та наділені чудовою вантажопід’ємністю. 

Тара не боїться температурних умов. Морозильна камера чи задушливий склад - це пластиковий ящик витримає будь-які випробування. Контейнер стійкий до ультрафіолету, кислотним розчинам, луговмістким миючим засобам. 

ibox-i-polybox-luchshee-resheniya-dlya-milliona-zadach-5.jpg (384 KB)ibox-i-polybox-luchshee-resheniya-dlya-milliona-zadach-6.jpg (364 KB)

Перфоровані пластикові контейнеры iBox. Ідеальне рішення для довготривалого зберігання продуктів, що швидко псуються. Бокс пропускає повітря, а відтак подовує життя гастрономічній продукції. Виконаний контейнер перфорований зі спеціальної еко-сировини, зручний в очистці та не потребує спеціальної обробки. 

ibox-i-polybox-luchshee-resheniya-dlya-milliona-zadach-4.jpg (271 KB)ibox-i-polybox-luchshee-resheniya-dlya-milliona-zadach-2.jpg (272 KB)

Цільнолиті пластикові контейнери iBoх. Крупногабаритні складські пластикові тари універсальні. В них можна зберігати як деталі для автомобілів, так і сипучі рідини. Для перевезення та зберігання рідин можна підібрати спеціальний бокс з краном. В залежності від умов приміщення, можна підібрати контейнер: на ніжках, на колесиках, на полозах.

Така трансформація дозволяє розміщувати контейнери на палетних стелажах чи використовувати на конвеєрних стрічках. iBox з ніжками зручно розміщувати один на одному, зберігаючи більшу площу складського простору. А ємності на колесиках здатна перемістити з точки А в точку Б навіть дитина. 

Спектр застосування таких боксів широкий. Використовується для зберігання всіх типів побутової, харчової, хімічної, фармацевтичної продукції, а також для безпечного транспортування вантажів. Будь то автомобільне масло, заморожена риба чи кава в зернах - товар не втратить своїх якостей та збережеться  неушкодженим в дорозі. 

ibox-i-polybox-luchshee-resheniya-dlya-milliona-zadach-1.jpg (179 KB)ibox-i-polybox-luchshee-resheniya-dlya-milliona-zadach-3.jpg (231 KB)

Пластикові контейнери Poly Box. Створені, як універсальні рішення для транспортування нафтохімічної, автомобільної, харчової, фармацевтичної продукції. Проте, головна перевага Poly Box, напевно, в його економічній вигідності. Всього за 3 хвилини місткий ящик повністю розбирається, перетворюючись на плоску конструкцію. Така опція дозволяє знизити витрати на зворотне транспортування в кілька разів. 

Цікаво, що пластикові контейнери іBox і PolyBox, будучи високоякісним продуктом та виконані за європейськими стандартами якості, суттєво відрізняється в ціні від закордонних «братів». Пластиковий бокс - оптимальне рішення для оптимізації логістики та зберігання товарів. 

Правильно оформити замовлення на пластиковий контейнер та визначитись з потрібно. комплектацією прямо зараз допоможе спеціаліст  «Склад Сервіс» в телефонному режимі.