gostinnicy-obyazhut-sortirovat-musor-1.jpg (69 KB)

З жовтня цього року Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України буде впроваджено нові будівельні норми, за якими у готелях тепер проєктуватимуть окремі контейнери для сортування сміття.

У приміщеннях готелів з’являться системи роздільного сортування сміття та системи очищення від нього, що сприятиме зменшенню шкідливого впливу на навколишнє середовище та навчатиме культури поводження з відходами. Заступник очільника міністерства Лев Парцхаладзе зауважив, що це є корисною ініціативою, яка залишить у минулому пострадянські сміттєпроводи.

Нововведення мають враховувати вже під час реконструкції готелів чи будівництва нових. Також в готелях, завдяки вимірюванню вмісту пилу в повітрі, відтепер на контролі й саме прибирання.

"Склад Сервіс" завжди підтримував екологічні ініціативи та готовий запропонувати свою допомогу у пошуках рішень для сортування сміття - від простих та зрозумілих контейнерів для ТПО до технологічних рішень. Детальніше ознайомитись зі способами сортувати можно тут.