Ефективна логістика. Євроконтейнери

Пластикову тару позиціонують, як одну з найкращих для перевезення, зберігання й реалізації харчової продукції. Переваги полімерної упаковки очевидні. Це – мала вага, вона міцна, має тривалий термін експлуатації, не потребує систематичного ремонту, можливі повторна переробка, експерименти з кольором і дизайном.

На сьогодні на ринку цей сегмент упаковки представлений багатьма варіантами форм і конструкцій, що дає змогу більш раціонально пакувати продукцію. А завдяки жорсткості пластикову тару можна легко штабелювати, відтак для складування потрібні мінімальні площі.

Нова серія пластикових харчових ящиків

Для ефективної логістики найбільше можливостей у пластикових контейнерів. Компанія «Склад Сервіс» постачає харчові ящики різних розмірів, форм і призначення, вони прості в експлуатації й стійкі під час транспортування.

Євроконтейнери серії ЄС – це ергономічні й полегшені контейнери, які виготовляють відповідно до європейських стандартів: з удароміцного й екологічно безпечного поліпропілену, а спеціальна конструкція з посиленими вузлами гарантує їхню довговічність.

Передусім ці пластикові ящики призначені для зберігання й транспортування м’яса, риби, фруктів та овочів.

Розмаїття варіантів виконання стінок, ручок і дна контейнерів задовольнить різні потреби замовників. Наприклад, дно може бути суцільним або посиленим; ручки – відкритими або закритими.

Контейнери ЄС можна штабелювати один на один і створювати укомплектований сет розмірами 1200х800 мм для використання на європіддоні.

Перфоровані стінки забезпечують гарне провітрювання, економічність і гігієнічність. Ця особливість дає можливість транспортувати й зберігати городину, фрукти тощо.

В асортименті наявні контейнери із закритими стінками, в яких можна розмістити рідкі й сипкі вантажі. Моделі харчових пластикових ящиків із посиленим дном витримують навантаження до 50 кг, їх доцільно використовувати в автоматизованих складських конвеєрах. Кожен контейнер може бути укомплектований індивідуальною кришкою.

В асортименті компанії «Склад Сервіс» також є:

  •  пластикові піддони (палети), призначені для зберігання й переміщення вантажів. Піддони виготовляють за унікальною композитною технологією, яка поєднує принципи безперервної екструзії й лиття термопластів під тиском. Ці палети не вбирають вологу й запах, їх легко мити і дезінфікувати, не потрібно обробляти проти комах (фумігації), вони мають спеціальний сертифікат за ISPM 15;
  • пластикові контейнери IBox призначені для зберігання і транспортування рідин, сипких продуктів, штучної продукції тощо. Ці контейнери доцільно застосовувати в автоматизованих складських системах. Їхні переваги: довговічність, екологічність і гігієнічність; можливість штабелювання й стелажного зберігання; виготовлені з первинного поліетилену (HDPE); пластикові контейнери IBox мають внутрішній об’єм 525 л, максимальне завантаження до 500 кг. Діапазон температури експлуатації від -20 до +40 °С дає змогу застосовувати їх як у спекотних умовах, так і в морозильних камерах.