Безперешкодно отримати банківські послуги має право кожна людина незалежно від її фізичних можливостей. Сьогодні відвідування фінансової установи для маломобільних громадян немає бути проблемою. Так, до 2023 року всі банківські відділення України та філії зарубіжних банків, що відкривають свої відділення на території України, зобов'язані стати інклюзивними.

Відповідно до ДБН В.2.2-40: 2018 кожна нова будова має бути повністю доступною. Адаптація під державні норми доступності банків передбачена графіком, згідно з яким вже до січня наступного року інклюзивними повинні стати 50% всіх відділень у Києві та містах з населенням понад 300 тис. осіб і 30% офісів в інших населених пунктах. За рік планується закінчити модернізацію всіх філій у Києві та великих містах, а також не менше 70% - у невеликих населених пунктах. Отже, до початку 2023 року інклюзивними повинні стати всі інші відділення. Зараз отримати банківську ліцензію без урахування вимог законодавства України щодо норм інклюзивності неможливо.

teatr-na-podole-1.jpg (484 KB)

Компанія Sklad Service має багаторічний досвід у реалізації проєктів щодо забезпечення безбар'єрного середовища для маломобільних громадян. У наших силах обладнати безперешкодний доступ до банківських продуктів і послуг. Одним з ефективних рішень є установка підйомника. Обладнання може розміщуватися практично в будь-яких умовах, при цьому обов'язково враховуються будівельні норми. Наші підйомні столи затребувані, тому що не поступаються за функціональністю, якістю та надійністю, що гарантує допомогу та полегшує доступність маломобільних громадян.

Sklad Service забезпечить безперешкодний доступ, з урахуванням комплексного підходу і побажань замовника, не порушуючи інфраструктуру.