avtomatizirovannaya-sistema-skladskogo-ucheta-1.jpg (1.04 MB)

Автоматизована система складського обліку - інновація в сфері зберігання, обліку, розпізнавання і переміщення великої номенклатури товарів. Основні переваги складської системи нового рівня - це висока швидкість переміщення товарів за рахунок швидкого пошуку, зручного розміщення і повної автоматизації процесу.

Система автоматизації складського обліку складається з висотних стелажних конструкцій, програмно-кероавних кранів, які здійснюють завантаження і вивантаження товарів на стелажі і транспортера, що доставляє товари для завантаження в склад або вивантажуються з складу. Всі операції проводяться в повністю автоматичному режимі без участі людини. Таким чином, виключений людський фактор, що давав найбільший відсоток помилок.

Управління складом здійснюють контролери (опертори) або комп'ютери в залі управління. На крані-штабелері встановлений бортовий контролер.

Автоматичні системи складського обліку можуть бути розміщені в будь-якому приміщенні. Багаторівневі автоматизовані склади широко застосовуються в автомобілебудуванні, металургії, логістики, фармацевтиці, оптової та роздрібної торгівлі.

Принцип роботи ASRS є повністю автоматизованим процесом по переміщенню товарів. Інформаційні системи автоматизації складу поділяються на керуючі складські системи (WMS) і системи складського контролю (WCS).

Автоматизовані системи складського обліку з легкістю налаштовуються на роботу з різними видами і розмірами як стандартних так і нестандартних вантажів. ASRS вирішує не тільки питання переміщення товарів, а й проблеми видачі та зберігання документації, упорядкування комплектуючих в промисловому виробництві і інші завдань.

Використання автоматичних систем дозволяє:

  • використовувати площі складів з максимальною ефективністю, встановлювати вантаж з оптимальною щільністю;
  • здійснювати постійний контроль місцезнаходження вантажів, що дозволяє відмовитися від інвентаризації;
  • повне видалення операторів із зони зберігання, і як наслідок, безпека роботи складського персоналу;
  • досягти високої швидкості і точності виконання складських операцій, отримати швидкий доступ до будь-якої одиниці товару.

avtomatizirovannaya-sistema-skladskogo-ucheta-2.jpg (167 KB)

Виробники автоматизованих складських систем зберігання виготовляють продумане до найменших нюансів ергономічне та функціональне зручне обладнання.

Розробка автоматизованої системи складського обліку враховує матеріали деталей, форму і надійність кріплень, простоту і універсальність програмного забезпечення і керуючих приладів - всі ці елементи в комплексі створюють високопродуктивну систему складського зберігання.

Системи управління в логістиці дозволяють вести онлайн-моніторинг всієї системи і передавати інформацію в суміжні служби компанії в режимі реального часу.

Автоматизовані складські системи зберігання карусельного типу - прекрасно організують зберігання предметів середньої і малої ваги.

avtomatizirovannaya-sistema-skladskogo-ucheta-3.jpg (360 KB)

Такі конструкції застосовуються в торгових приміщеннях: супермаркетах, аптеках, косметичних магазинах, в магазинах автозапчастин, побутової хімії і побутової техніки, спортивних і рибальських магазинах.

avtomatizirovannaya-sistema-skladskogo-ucheta-4.jpg (615 KB)

Автоматизовані складські системи ліфтового типу - мають високу вантажопідйомність, що дозволяє застосовувати їх для металевих виробів, великих комплектуючих деталей, для магазинів дрібнооптової торгівлі формату Cash&Carry.