"Ексклюзивність – вагома перевага на ринку пластикової тари, особливо коли є здорова конкуренція за цим напрямом. Ми раді запропонувати корисну новинку нашим клієнтам, чий бізнес пов'язаний з электронікою та радіотехнічними матеріалами"

 Вадим Заугольний,  менеджер з продажу пластикової тари компанії «Склад Сервіс».


Чому це важливо?

Років так «надцять» тому працівник майстерні, напевно, був би дуже радий, якщо б мав в своєму розпорядженні антистатичну тару. Та що там казати, навіть в домашніх умовах зберігати дрібні електронні деталі, яким не загрожує електростатичний вплив, було б пречудово.

За статистикою, у галузі електронної промисловості деяких країн, через електростатику, щорічні показники втрат перевищують валовий внутрішній продукт. Вплив статичного розряду негативно позначається на електронних елементах: мікросхемах, радіодеталях, транзисторах, електрокатушок і т.ін. Наразі ця проблема стоїть досить гостро та залишається актуальною.

На сьогоднішній день виробництво пластмасових і полімерних виробів розвивається досить швидкими темпами. Як говориться: «Якщо є попит, є і пропозиція». Щоб забезпечити захист електронних компонентів від зовнішніх статичних та електромагнітних полів на етапі виробництва, при зберіганні й транспортуванні, виробники полімерної тари знайшли рішення - струмопровідна (антистатична) тара ESD.

antistaticheskaya tara.jpg (59 KB)

Як виглядає антистатична тара?

Зовні електропровідна тара виглядає, як прості пластикові ящики та лотки, тільки вони з антистатичним ефектом. У цій тарі можна безпечно зберігати і перевозити електронні компоненти. Матеріал, з якого виготовлена антистатична тара - високоякісний струмопровідний чорний поліпропілен, що має властивості розсіювання електростатичного заряду та не дозволяє заряду утворюватися всередині ящиків. Цей матеріал, завдяки жорсткості і одночасно пластичності своєї структури, крім захисних властивостей ще й ударостійкий.

Сфера застосування

Будь-який електронний компонент стане непридатним для роботи під впливом електростатики. Антистатична тара - це надійний захист для різного роду комплектуючих, схем, резисторів, мікроелектроніки та інших запасних частин від електророзрядів і магнітного випромінювання. Тому струмопровідна тара дуже затребувана там, де за родом діяльності все пов'язано з електротоварами. Наприклад, сервісні центри теле-, відео- і радіоапаратури, торгові точки, випробувальні лабораторії, підприємства з виробництва радіоелектроніки.

antistaticheskaya-tara-3.jpg (237 KB)

Асортимент

На нашому сайті антистатична тара (ESD) представлена різноманіттям типорозмірів лотків і ящиків, виготовлених методом лиття під тиском. Підвищити захист чутливих електронних елементів при необхідності можна, доповнивши контейнер/ящик кришкою.

У лінійці струмопровідної тари представлені перфоровані та суцільні антистатичні піддони для внутрішньої і зовнішньої логістики, вони ідеальні у використанні для транспортування великих обсягів електронних компонентів.

Завдяки застосуванню такої антистатичної тари можна раціонально організувати робоче місце, забезпечити надійний захист електронних деталей в процесі виробництва зберігання, транспортування та під час роботи.

Якщо для розвитку вашого бізнесу потрібна пластикова тара високої якості, що відповідає міжнародному стандарту і за доступною ціною, тоді ви наш клієнт. Менеджери "Склад Сервіс" допоможуть розібратися в асортименті, підберуть відповідний та найбільш вигідний варіант антистатичної полімерної тари. Наша продукція - це сучасне рішення в сфері зберігання електронних елементів.