Стелажні системи зберігання - це ідеальне рішення для розміщення вантажів будь-яких форм і обсягів. Правильний вибір стелажів допоможе вам в оптимізації робочих процесів, вони мають відмінну стійкість. Завдяки їх надійності вони довго прослужать вам на різноманітних сховищах. Якщо правильно підібрати стелаж, це значно зменшить витрати на працівників, і в свою чергу збільшить місце на складі. За допомогою стелажів ви можете легко розміщувати вантаж по декілька ярусів від підлоги до стелі. Ми готові допомогти вам підібрати потрібний стелаж, щоб повністю задовольнити ваші потреби. В Склад Сервіс ви можете купити обладнання для складів, складські стелажі, б / в стелажі, стелажі від виробника. Також доступні стелажі під замовлення за вашими індивідуальними характеристиками. Купити стелажі можна в Києві і по всій Україні за хорошою ціною.


Чому потрібно обирати ті чи інші стелажі?

Залежно від виду товарів і тари, а також за способом розміщення в них вантажів стелажі поділяють на такі категорії: стелажі набивні, стелажі архівно складські, глибинні стелажі, поличні стелажі, мезонинні стелажі, гравітаційні стелажі, консольні стелажі, мобільні архівні стелажі, палетні стелажі.

  1. Якщо вам потрібно десь зберігати великі ящики, рулони, бочки і великі вантажі, радимо звернути вашу увагу на палетні стелажі для складу. Вони надійні і комфортні для зберігання вантажів. Установка палетних стелажів підійде як для невеликих складських приміщень, так і для величезних логістичних центрів. Ви можете купити готовий палетний стелаж або зробити на замовлення з певними характеристиками.
  2. У вас складське приміщення з невеликим асортиментом товару? Тоді вам підходять - набивні і шатлові стелажі. Вони потрібні, щоб зберігати величезні обсяги однакових палет. Є дуже місткими на відміну від фронтальних стелажів. Компактність при зберіганні вантажів завдяки відсутності проїздів між рядами. Таким чином ви будете економити простір. А для дуже щільного зберігання вантажів в піддонах можна використовувати гравітаційні стелажі для складу. Для перевезення вантажів потрібно використовувати ролики. Підходить для великогабаритних виробів. Застосовують на складах виробничих підприємств і в логістичних підприємствах.
  3. А ось для обмеженій площі і високих стель ми радимо вам - мезоніни, а також багатоярусні стелажі. Вони зі спеціальною робочою площадкою і сходинками, тому відмінно впишуться в ваш склад. Мезонинні стелажі використовуються в гіпермаркетах, на фармацевтичних і промислових підприємствах.Складські мезоніни підійдуть для невеликих навантажень, палетного або поличного зберігання вантажів. Поверховість - від двох до чотирьох. Металеві мезоніни здатні витримати до 10 т ваги.
  4. Консольні стелажі - підходять тільки для зберігання довгомірного багажу, з будь-якою масою і розміром. Застосовуються для як малих навантажень, так і для великих. У таких стелажах зручно зберігати дошки, плити або дерев'яні рейки.
  5. Архівні стелажі - це вид складського стелажа для зберігання документації, цінних паперів, маленького вантажу. Мобільні пересувні стелажі на відміну від стаціонарних стелажів дозволяють значно збільшити обсяг зберігання. Підійдуть наприклад для роботи в банках або в бібліотеці. Але якщо ви вибираєте стелаж в офіс, то стаціонарний буде якраз впору. Вони дешевше ніж мобільні. Для роботи в офісі ще можна вибрати поличні стелажі. У них можна зберігати папери, папки, канцелярію і архівну документацію.

podzemnye-sistemy-novyj-uroven-chistoty-v-gorode-1.jpg (1.48 MB)

Також у нас доступні аксесуари для стелажів. Вони можуть поліпшити роботу будь-яких стелажів. Складські огорожі потрібні для розмежування площі складу на певні області. Це хороший варіант, якщо наприклад у складського приміщення два господаря і їх робочі процеси не збігаються. Або ж якщо потрібно зберігати різні групи товарів окремо один від одного.

У нас ви можете купити складські стелажі на будь-який смак, під певне приміщення. Або ж зробити стелаж під замовлення керуючись нашими порадами і власними характеристиками. Купити складські стелажі можна в Києві і по всій Україні.