Sklad Servіce це не лише сухі цифри про кількість реалізованих проєктів, замовників, партнерів та колег. Sklad Servіce  це передусім про відносини та вміння зростати особисто, але разом з партнерами.

Олексій Кузьменко, співзасновник та директор з розвитку компанії Sklad Servіce, розказує як це – бути одним з флагманів унікального бізнесу.

Як народилась ідея створення компанії? 

Всі партнери мали спільний досвід роботи у сфері обладнання для логістики. Більшою мірою це виявилося волею випадку, та це вже інша історія.

Який секрет бути пліч-о-пліч чотирьом власникам впродовж стількох років?

Всі знайомі дивуються цьому факту. Сама по собі цифра 4 для партнерства – вже велика рідкість, та коли додамо до цього 18 років разом, перше питання: "Як це можливо?!" Не впевнений що знаю відповідь. Відносини потребують поваги, довіри, часу, вміння говорити та знаходити спільну мову, а ще інтерес до справи.

Не все було ідеально та ми старалися триматися спільних цінностей, вміли остудити голову, зайти на друге, третє коло обговорення спірної ситуації. А ще дуже хотіли розвивати нашу спільну "дитинку", що непомітно виросла. Змінюємось ми, змінюється компанія, в деяких моментах партнерство також потребує нових акцентів, це цікава пригода.

Що подобається в роботі найбільше?

На кожному етапі розвитку компанії доводилось займатися різними задачами. Спочатку це були продажі, та багато допоміжної, не дуже цікавої роботи, бо спершу працювали в 4-х в офісі площею 16 м.кв. З часом управлінської роботи ставало все більше. Моя любов – маркетинг, продажі та запуск нових напрямків діяльності та проєктів. Не можу терпіти хіба що рутини. Коли робота має творчу складову, різноманітна, де переважно від тебе залежить прогрес, впевнений, в будь-якій діяльності знайду інтерес.

Чи притаманні сумніви?

Цікаве питання. На мою думку, це залежить від емоційного стану. Маючи позитивний настрій і наміри рухатися вгору, рішення приходять легко та швидко. Помилки, які звичайно трапляються, вирішуються без зайвого драматизму. Отже, важливо займатися ментальним здоров’ям, тоді інтуїція буде частіше допомагати.

Чим пишаєтеся, надихаєтеся?

Сьогодні перш за все маємо віддати належне Силам Оборони України. Складно знайти влучні слова, щоб описати героїзм, мужність та волю наших захисників. Вони борються за нашу свободу, за право жити мирним життям. Ми ж своєю чергою мусимо допомагати воїнам і державі в цілому, хто як може і чим може.

— Які ваші місця сили та опори?

— Люблю природу, особливо безлюдні місця, щоб побути з собою. В сучасному ритмі життя не вистачає уваги до себе. Не обов’язково для цього їхати в далечінь, живучи в місті гарно прогулятися на світанку. Тиша допомагає побачити справжню природу, почути її розмову.

— Як щодо хобі?

— О, про це можна говорити довго. Хобі в класичному розумінні – кулінарія. Обожнюю готувати нові страви, частувати гостей, робити сюрпризи коханій. Це свого роду медитація, концентруючись на процесі готування ловлю “дзен” і перемикаюся від всіх задач.

Інша велика частина життя – спорт. Він завжди поруч по життю. Люблю баскетбол, великий теніс, інші ігрові види спорту. Близько року назад почав системно бігати, планую пробігти марафон. Подобається прогресувати, до того ж під час пробіжки вдається очистити голову, звільнитися від зайвих думок. Раджу всім, це дуже корисно!