Аксесуари для стелажів - невід'ємна частина складського обладнання, без якої практично неможливе повноцінне функціонування складу. Опції для стелажів – це полиці всіляких конфігурацій з різних матеріалів, захисні елементи, перемички для полиць, обмежувачі піддонів та інше.

488aefdff69b2f96dc157679b6ecd4a8.jpg (37 KB)

Всілякі опції для стелажів ми продаємо як в комплексі зі своїми стелажами, так і окремо, для існуючих стелажів клієнта, незалежно від марки виробника. Крім того, ми можемо зробити нестандартний елемент (опцію) для стелажів під замовлення практично будь-якої складності.

Опис опцій ми розміщували на сторінки відповідної продукції, але на черговому етапі розвитку нашого сайту, ми вирішили створити окремий розділ: «Аксесуари для стелажів», в якому будемо надавати більш докладну інформацію для зацікавлених в даних продуктах відвідувачів

Це лише деякі позиції з нашого асортименту опцій для стелажних систем, по можливості будемо додавати описи нових продуктів. Прямо зараз Ви можете отримати всю вичерпну інформацію по всій продукції у наших менеджерів по телефону (073) 972 11 40. Звертайтеся!