Прогресивні країни завжди дивляться в майбутнє. Компанія «Склад Сервіс» теж не сидить на місці і тому, бажаючи допомогти країні, привезла з Європи кращі варіанти підземних контейнерів за ціною, яка відповідає якості.

Не дарма кажуть, все геніальне - просто. Запитаєте, що таке підземні контейнери? Назва говорить сама за себе.

novoe-veyanie-s-evropy-1.jpg (672 KB)

Уявіть, що все сміття з вулиць зникло ...

З контейнерами нового покоління, які ми пропонуємо, це реально. Найбільший плюс заглиблених баків в тому, що вони повністю або ж наполовину розміщені в землі і щільно закриваються кришкою. Завдяки чому, сміття не розноситься вітром по вулиці.

Герметична конструкція сприяє тому, що бездомні тварини не можуть дістатися до відходів.

Крім того, температура під землею набагато нижче, ніж на поверхні. Викинуті продукти не так швидко псуються. Отже, зменшується ймовірність виникнення запахів. А якщо немає запахів - немає шкідників. Немає шкідників - немає бактерій. Немає бактерій - здорове і чисте середовище.

Інноваційні контейнери, завдяки розумній конструкції і стильному дизайну, можна встановлювати де завгодно.

Про що мріють представники комунальних служб?

Інтелектуальні підземні системи для збору відходів - мрія всіх комунальних працівників.

Баки легко миються, сміття не вилітає з резервуара і не розлітається, його неможливо підпалити. Процес очищення сміттєвого бака триває кілька хвилин. Але краще один раз побачити, ніж сто разів почути, тому пропонуємо подивитися відео.

А найголовніше - зменшуються витрати на вивезення відходів. Оскільки сміття довго зберігається під землею і не виділяє запахів, бак можна спорожняти рідше.

Один підземний бак на 5 000 л за обсягом може замінити 4 звичайних контейнерів на 1 100 літрів. Це знижує витрати на паливо і робочу силу. Таким чином, не пошкодувавши грошей на покупку смарт контейнерів, ви економите в майбутньому.

Більш того, передбачена можливість оснастити контейнери датчиками рівня заповнення, які реагують на кількість сміття в резервуарі. Тільки він піднімається до придельной риси, датчик спрацьовує і передає інформацію про необхідність очистити бак.

Існують також контейнери з інтелектуальною платформою, де відображено, наскільки заповнений бак і навіть представлена ​​карта маршрутів для сміттєвозів.

Пропонуємо вам розглянути два види підземних сміттєвих контейнерів: підземні контейнери, які розміщуються в двох метрах під землею і напівпідземні сміттєві контейнери.

Підземні контейнери від «Склад Сервіс» - ваш кращий вибір

Рано чи пізно хтось повинен був познайомити вас з розумними баками для сміття. І це зробили ми. Але не потрібно зупинятися. Другий крок - придбати європейську новинку і відчути всі її переваги.

А ми в свою чергу будемо шукати аналоги подібної продукції українського виробництва і глобально впроваджувати заглиблені контейнери на український ринок.

Зробіть крок вперед. Станьте ближчими до Європи.