Свій до свого по своє. Відтепер не лише про себе найкращих.

Починаємо цикл публікацій про наших партнерів. Допомогли нам – допоможуть вам.

«Хаскі Менеджмент» — це міжнародна аутсорсингова компанія, яка надає професійний персонал на склад, виробництво або торговельний майданчик по всій Україні та Польщі. Простіше кажучи, якщо вам потрібні вантажники, пакувальники, водії складської техніки, касири або оператори виробничих ліній – звертайтесь.

«Наш сегмент – B2B. Співпрацюємо виключно з юридичними особами та ФОПами. Клієнт звертається до нас, і ми організовуємо команду, виконуємо роботу та несемо матеріальну і юридичну відповідальність», – коментує Олексій Ящук, директор групи компаній «Хаскі Менеджмент».

Наша операційна мета – це допомога клієнтам в часи їх пікових навантажень. Стратегічна – навчання учасників ринку, максимально обґрунтовано роз'яснюючи, чому використання аутсорсингу для будь-якої компанії є необхідною запорукою ефективної діяльності.

«Питання не в тому, користуватись аутсорсингом чи ні, а в тому, коли та в яких обсягах. Після 24 лютого обсяги робіт у наших клієнтів (а, отже, і у нас) суттєво впали, оскільки зменшилась купівельна спроможність населення, зупинилися інвестиції, а деякі об'єкти, на жаль, взагалі було зруйновано, – розказує Олексій Ящук, «Хаскі Менеджмент». – Та наразі ми з оптимізмом дивимось в майбутнє, адже і ми, і вся країна постійно адаптуємось до нових умов, пікові навантаження нікуди не зникають, вони просто переходять на інші рівні. Там, де розмова йде про ефективність роботи людей на логістичному об'єкті — там потрібні "Хаскі"»

Топ-7 причин чому бізнеси залучають «Хаскі Менеджмент» у воєнний час:

  • відрядна оплата праці
  • швидкість реакції
  • перевірені та підготовлені робітники
  • гнучкість
  • особистий менеджер 24/7
  • допомога у релокації бізнесу
  • оптимізація витрат на персонал

Звертайтесь та переконайтесь: аутсорсинг — це ефективно, аутсорсинг — це Хаскі!

haski.ua

FB – https://www.facebook.com/haski.ua 

Instagram – https://www.instagram.com/haski_ua