Ознайомившись з цим проектом, ви побачите ще один приклад вдалого застосування багатоповерхових поличкових стелажів. На цей раз ми обладнали склад для магазину, в асортименті якого безліч товарів, що потребують ручної обробки. Щоб організувати зручне, безпечну роботу і використовувати всю висоту складу і був встановлений двоповерховий мезонін.

Отже, давайте розглянемо конструкцію ближче і більш докладно. 

f33fa74d627ef3c8cf8d57e517448113.jpg (963 KB)

Двоповерховий мезонін висотою 5 м має 6 ярусів поличного зберігання і займає площу 375 кв. м. Робочі коридори між стелажами завширшки 1000 мм. Площа поличного зберігання - 1044 кв. м. Хорошою місткості домоглися за рахунок вузьких робочих коридорів і полиць великої площі. Полиці для вантажів набірні з оцинкованих сталевих панелей. Такі полки не схильні до корозії і виглядають дуже ефектно. Витримує одна полиця до 400 кг. Рами зібрані з оцинкованих елементів палетних стелажів. Всі стійки конструкції пригвинчені до підлоги за допомогою анкерних болтів. Перекриття між поверхами - настил з оцинкованих металевих решіток. Світло ламп відмінно проникає на нижній ярус крізь грати. Навантаження на перекриття до 250 кг на кв. м.

cdc6dff8a9dadea76fae1a1bca3f3238.jpg (871 KB)

Другий поверх мезоніну. Простора, вільна від стелажів майданчик для подачі і розподілу товарів. Для операторів з візками для збору замовлень передбачений пандус (рампа), з його допомогою можна переміщати товари на другий поверх без застосування вантажної техніки. Невеликий кут нахилу пандуса –11,8 градусів, дозволяє без праці котити вгору візки з товаром. Зверніть увагу на кріплення пандуса до підлоги складу і перекриття другого поверху і мезоніну – встановлені уравнители-трампліни з оцинкованого металу.

На декількох ярусах другого поверху замість полиць встановлені трубчасті балки для зберігання одягу на вішалках. Загальна довжина вішалок становить 96 метрів за те, що вони займають лише 8 секцій, під ними зроблений гратчастий настил, на який безпечно стає ногами. По периметру другого поверху там, де пішохідні зони, передбачені поручні безпеки висотою 1300 мм, на кінці стійок встановлені пластикові заглушки. Для завантаження/вивантаження товару, встановленірозпашні ворота для вантажної техніки. 

1604965355f65c6d8d1e1b9445bc87e3.jpg (947 KB)

Для доступу персоналу на другий поверх, крім пандуса передбачена сходи. Для швидкого пошуку і комплектацію товару за допомогою штрих-кодів замовником впроваджена система WMS. Зрештою, замовник отримав те, що йому й було потрібно від стелажного обладнання: максимальну місткість, зручність, надійність і безпеку.

У нас великий досвід проектування та успішної реалізації багатоповерхових стелажних конструкцій. Тож якщо ви хочете організувати багатоповерхове зберігання у себе на складі, звертайтеся – зробимо в кращому вигляді!