У лютому 2014 року компанії «Склад-Сервіс» виповнилося 9 років. В цей раз ми вирішили відзначити День Народження нестандартно, розбили колектив на 2 компанії, щоб максимально врахувати інтереси кожного співробітника.

DSC_0004.JPG (5.14 MB)

Перша частина поїхала кататися на лижах у Буковель. Друга половина вирушила на заміську дачу смажити шашлики, ловити рибу і паритися в лазні. Відпочинок у кожній з команд пройшов насичено, дуже весело і ще більше згуртував наш дружний колектив.

2094e10a91fa7bfd688cf268e021ac00.jpg (42 KB)

Співробітники "Склад-Сервіс" подарували улюбленої компанії акваріум (на фото він ховається за скатертиною з написом "З Днем Народження!"). Найближчим часом ми його наповнимо дивовижними рибами.

IMG_1891.JPG (7.53 MB)

Після веселого святкування на вихідних, коли всі зібралися в офісі, ми дивилися корпоративний фільм-голосування на звання «Кращий співробітник 2013» і їли смачний брендований торт :)

Співробітником року, з перевагою в 1 голос, стала наш улюблений офіс-менеджер Журбенко Лідія, яка виграла від компанії туристичну поїздку в Рим.

Дякуємо всіх наших друзів, партнерів і клієнтів, всіх тих, хто співпрацював з нами за ці роки, а собі бажаємо не зупинятися на досягнутому, рости і розвиватися!