На кожному великому виробництві робочі процеси неможливі без техніки. У зв'язку з великим товарообігом, роботи повинні виконуватися з максимальною швидкістю - через це пошкодження техніки та обладнання на складі просто неминуче. Складські огорожі для стелажів і стін, в такому випадку, є необхідністю номер один. Адже набагато дешевше і практичніше придбати, наприклад, захист колон або самоклеючі бампера, ніж замінити дорогу техніку і обладнання на складі через короткий час використання.


Склад Сервіс є офіційним постачальником продукції італійської компанії МРМ - лідер у своїй сфері з 1985 року. На даний момент команда займається виробництвом гнучких захистів, виробляє прес-форми і тестування, щоб запропонувати найкращі рішення для замовників. Компанія налічує безліч варіантів огорож для різних за діяльністю складів і потреб клієнтів, а саме: кутовий захист стійки, захисний стовпчик, захист для пішохідної зони, універсальні огорожі, захист і напрямні, захист вантажних доків, направляючі для вантажних доків, гнучкі морозостійкі стовпчики, плінтус (бордюр), відбійники для стелажів, огорожі для пішоходів і воріт, поздовжні огородження, пластикові відбійники для стін і багато іншого. Розглянемо докладніше деякі з видів, для розуміння, чому ж корисна той чи інший захист саме для Вашого складу.

Захист промислових дверей і воріт - виконаний з високоміцного технополімера, це забезпечує стійкість до подряпин, гнучкість, і як наслідок - довгий термін експлуатації. Не завжди техніка може безпечно проїхати в дверних отворах, таке рішення захистить як техніку, так і стіни приміщення від небажаних пошкоджень. Огородження володіють інноваційним дизайном, який допомагає економити робочий простір, володіють високою ударною міцністю, а яскравий окрас підвищує помітність в будь-якій робочій зоні, що особливо важливо в сфері логістики і на виробництві.

Захист стійки стелажа - характеризуються максимальною ударною міцністю, простим монтажем і легким очищенням. Внутрішня конструкція з трьома амортизаторами з міцного матеріалу, легко встановлюється і щільно кріпиться до стійки стелажа. Таке протиударне пристосування ефективно демпфує лобові і бічні удари від зіткнення з рухомими вантажем. Спеціальний технічний матеріал має хороші показники міцності: водонепроникний, високі показники гнучкості (при зіткненнях захист не пошкодиться, а лише поглине удар). Особливо важливо захистити найвразливіші місця стелажа, а саме стійки в зоні проїзду (розвороту) вантажної техніки. Захистити стелаж потрібно не лише для зберігання обладнання, а й для безпеки персоналу, адже падіння навантаженої стійки може часто призвести до серйозних травм або летальних випадків.

zashita-na-sklade-vidy-otbojnikov-i-ograzhdenij-2.jpg (411 KB)

Низькі бар'єрні огорожі - призначені для захисту стін і стелажів від рухомих легких і важких вантажів, профілі виготовлені з матеріалу REFLEX. Основна перевага гнучких захистів в поглинанні удару на саму конструкцію, тим самим запобігаючи можливість зриву кріплень з наступним пошкодженням підлоги та покриття. У зв'язку з цим, такий захист вам прослужить набагато довше металевого, захищаючи удари будь-якої складності. Ще одна перевага - легкість установки, ви зможете самостійно провести монтаж і демонтаж даних захисних систем, а також повторно використовувати, встановлюючи в інших місцях. Яскравий колір забезпечує високу видимість в робочій зоні, що привертає увагу операторів і дозволяє їм ефективно управляти навантажувачами, уникаючи можливого удару.

Склад Сервіс спільно з МРМ представляє також рішення для особливих умов на складі. Наприклад - лінія морозостійких стовпчиків. Холодильні та морозильні камери набагато складніше в експлуатації, ніж сухі склади. Теплоізоляцію пошкодити досить легко, а втрати температури, електроенергії та ремонт - дорого обходяться. Такий захист стійкий до корозії, агресивного середовища і високої вологості, навіть після багаторазових пошкоджень не вимагає підфарбовування. Завдяки тому, що є нетоксичним - доступний для застосування на харчових виробництвах, дуже легкий в обслуговуванні та зберігає презентабельний вигляд максимально довго.

Команда SSK завжди рада допомогти у виборі системи захисту, проконсультувати і підібрати найбільш відповідний до ваших потреб варіант.