pogruzochnuyu-tehniku-dlya-sklada-kupit-nedorogo-1.jpg (596 KB)

У нас на сайті ви можете підібрати Б/У техніку зі складу або замовити ту модель, яка допоможе вирішити саме ваші завдання. Заповнивши заявку, наші фахівці швидко підберуть навантажувач, штабелер, ричтрак або візок і запропонують вам декілька варіантів.

При при покупці техніки, що була в експлуатації потрібно проводити ретельну перевірку всіх елементів, щоб не придбати «кота в мішку». Перш ніж виставити нашу техніку на продаж, ми сумлінно її перевіряємо на предмет повноти комплектації, наявність зовнішніх і технічних вад, заявлених термінів експлуатації. Наша компанія взаємодіє з найбільшими парками спецтехніки б/у в Європі, а за її якість відповідаємо своєю репутацією.

Якщо ж ви вирішили самостійно придбати техніку, ми готові підказати, як правильно вибрати навантажувач з пробігом, щоб ви були задоволені покупкою, а машина не підвела:

  • По-перше, необхідно звернути увагу на стан основних вузлів і агрегатів. Прислухайтеся як працює двигун, чи немає сторонніх шумів і вібрації. Важливим чинником є стан гідравлічної системи, з відсутніми в ній слідами протікання, порушеннями штоків гідроциліндрів. Також необхідно перевірити функціонування гальмівної робочої та стояночної систем.
  • По-друге, не повинно викликати питань стан вантажопідйомного механізму. Бажано перевірити навантажувач при роботі з вантажем і переконатися, що машина з легкістю справляється з поставленим завданням. Обов'язково поцікавтеся кількістю напрацьованих мотогодин. Варто віддавати перевагу машинам з достатнім залишковим ресурсом. 

Наша компанія пропонує клієнтам оптимальні варіанти навантажувачів з пробігом. Звернувшись до нас, ви зможете оглянути техніку і задати всі ваші запитання. Можете сміливо довірити свій вибір «Склад Сервіс» і зупинитися на пропонованій нами техніці.