Нові стелажі з лотками вже у продажу!

новини
Нові стелажі з лотками вже у продажу! Нові стелажі з лотками вже у продажу! Нові стелажі з лотками вже у продажу!

Наша компанія регулярно отримує заявки на купівлю стелажів, укомплектованих пластиковими лотками. Як всім відомо, попит народжує пропозицію. Тому на сторінках нашого сайту і на складі в Києві з'явився новий товар – стелажі з лотками.

a3bf3ac3b4b6102b7c2f0501250aa0eb.jpg (66 KB)

Стелажі з лотками LS – це готове рішення для роботи з дрібними товарами і метизами. Стелажі комплектуються зручними пластиковими лотками. Ми представляємо 5 стандартних типорозмірів моделей стелажів. Кожна модель по-своєму практична і відрізняється розміром скриньок і їх кількістю. Можливі також інші розміри під замовлення.

Якщо нові стелажі з лотками зацікавили вас, і ви готові зробити замовлення, телефонуйте, будь ласка, за телефоном (073) 972 11 40 або залишайте заявку на сайті.

Рішення від Склад Сервіс
Стелаж із ящиками Стелаж із ящиками Стелаж із ящиками
  • Широкий вибір типорозмірів тари
  • Прискорення роботи з дрібними виробами
  • Універсальність конструкції
  • Ідеальна комплектація полиць
підходить для
Фармацевтична промисловість
Метизи
Рибальські снасті

Опис конструкції Поличні стелажі в комбінації з пластиковими лотками – максимально гнучке рішення для складу, оскільки в будь-який момент, знявши тару зі стелажа, площину полиці можна використовувати в класичному варіанті для зберігання більших вантажів. Стелажі з ящиками мають широкий спектр

Докладніше