Домогтися компактного зберігання штучного різносортного товару можна завдяки стелажам поличного типу. Поличкові стелажі досить поширені, є найбільш доступними в ціновому сегменті та широко використовуються на виробничих складах, в логістичних комплексах, сфері торгівлі й інших об'єктах.


Компанія «Склад Сервіс» пропонує великий вибір стелажних конструкцій для зберігання найрізноманітніших вантажів. Стелажі завжди є в наявності, здійснюємо доставку зі складу в Києві.

Існує кілька видів поличкових стелажів. Конструкція їх складається зі стійок і полиць при невеликому навантаженні, а надійне зберігання важких вантажів забезпечується за допомогою рам і балок. Всі елементи стелажа покриті порошковою емаллю, можливі варіанти в оцинкованому вигляді.

dlya-chego-vam-polochnye-stellazhi.jpg (1.92 MB)

Стелажі поличкові «Мега»

Такий тип стелажів є ідеальним рішенням для поличного складського зберігання різних вантажів, навантаження їх становить до 1000 кг на полицю. Збірна металева конструкція стелажа складається з вертикальних стійок, які з'єднані між собою. Полиці можуть бути як металеві, так і дерев'яні. За рахунок рам і траверс є можливість формувати секції стелажів, які збираються в один або кілька рядів необхідної довжини та з потрібною кількістю ярусів. Ці поличкові стелажі застосовуються в основному в складських і виробничих приміщеннях.

Стелажі «Мега» досить масивні і міцні, вони незамінні для складу. Завдяки зручному зацепному кріпленню можна швидко та мобільно змінювати висоту полиць. Всі елементи конструкції захищені від корозії і незначних ударів порошковим покриттям.

Поличкові стелажі «Смарт»

Збірно-розбірна конструкція стелажів з металевими полицями акуратно впишеться в інтер'єр магазину, майстерні, архіву чи офісу. Ці поличкові стелажі легко зібрати без інструменту, вони мають високі експлуатаційні характеристики, з навантаженням до 140 кг на одну полицю. Поличкові стелажі «Смарт» ідеально підходять для зберігання найрізноманітніших вантажів: від документації до автозапчастин. Це зручні конструкції, які мають низку переваг:

  • зовнішній вигляд;
  • міцність;
  • легка збірка без анкерів і болтів;
  • доступна ціна.

Поличкові стелажі «Конструктор»

Досить легкі стелажі, які активно використовуються як в архівах та офісних приміщеннях, так і на невеликих складах, виробничих і підсобних приміщеннях для зберігання різних видів продукції. Такі конструкції витримують навантаження до 150 кг на ярус і 800 кг на одну секцію стелажа. Цього цілком достатньо для розміщення коробок, ящиків та інших вантажів.

Головною перевагою цих поличкових стелажів є простота виконання, можливість створення індивідуальної конструкції, широка лінійка типорозмірів, зручність монтажу та експлуатації.

Варто зазначити, що для організації архіву, у випадках, коли площа приміщення обмежена відмінним рішенням стануть стаціонарні архівні стелажі. Дуже зручні для зберігання великого об’єму документів і середньогабаритного вантажу.

Мобільні архівні стелажі є знахідкою для тих, кому важливі компактність та ергономічність, завдяки їх мобільності можна розширити площу зберігання на 50-80%.

Однозначно, поличні стелажі будуть хорошим варіантом для будь-якого складу, майстерні, архіву чи офісу, за рахунок своєї універсальності зберігання різних товарів. Але перш, ніж придбати стелаж, при підборі необхідно враховувати особливості вантажу, що зберігається (габарити, вага і т.ін.).

Купити поличкові стелажі для складу не проблема, якщо ви зайшли на ssk ua. Компанія «Склад Сервіс» забезпечить доставку конструкцій, можливий опт, ціну можна уточнити у наших менеджерів по телефону або через регіональні представництва у містах: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Львів.