Системи підземного сбору сміття - геть з очей та з думки...

статті
Системи підземного сбору сміття - геть з очей та з думки... Системи підземного сбору сміття - геть з очей та з думки... Системи підземного сбору сміття - геть з очей та з думки...

Ви погодитеся - чисто не там де прибирають, а там, де подбали про правильну систему збору та зберігання сміття. А що якщо «Склад Сервіс» знає куди подіти велику кількість відходів у громадських місцях без порушення інфраструктури прилеглої території? Організація екологічно-сприятливого середовища в парках і житлових районах без повсюдно розкиданих відходів і моторошного запаху, тепер дійсно можлива. Ділимося рішеннями.

Ховаємо сміття ... під ногами


Переповнені сміттєві контейнери, разючий запах і зграї голодних собак навколо - подібні явища не рідкість і мало кого дивують. Причому «сміттєве питання» зачіпає не тільки жителів провінційних невеликих містечок - населення сучасних мегаполісів також має складності в зборі відходів.

Дивно, але вирішення питання з організацією збору сміття знаходиться буквально під ногами ... Підйомна система для підземних сміттєвих контейнерів - знахідка для:

  • будівельних компаній;
  • адміністрацій міських парків;
  • мешканців ОСББ;
  • житлово-комунальних господарств.


Пристосування дозволяє комплектувати і зберігати близько 6 тонн сміття не порушуючи естетики громадського місця.

d14fa297739f642550ea6aafe322ab4e.png (451 KB)
Підземні сміттєві контейнери визнані ефективним рішенням по збору великої кількості сміття в країнах Європи і все більшої популярності набирають в Україні. Тільки в минулому році в Києві було встановлено понад 300 таких систем і показники продовжують рости. Підземні сміттєві системи застосовні як для загального збору відходів, так і для сортованого сміття. Акуратні емальовані мусороприемники органічно вписуються в екстер'єр: двору, парку, площі, будь-якого громадського місця.

Весь вміст надійно ізольований і знаходиться під землею. Це сприяє підтримці чистоти, перешкоджає поширенню запахів і залученню тварин. Що ж дозволяє такій великій кількості різнорідного сировини поміщатися в мініатюрних урнах? Весь «фокус» в геніальному, на наш погляд, інжиніринговому вирішенні.

Підземні сміттєві системи: особливості конструкції


Унікальність підземної підйомної системи в простоті. Прямокутний або квадратний котлован з баками повністю занурюється під землю. На поверхні знаходяться компактні урни з потрібним типом кришки. Підйом наповнених контейнерів назовні здійснюється за допомогою підйомного столу на радіоуправлінні.

Іншими словами, конструкція складається з:

  1. Сміттєзбірників - резервуарів з кришками для різного типу сміття. Кришки герметизовані і легко закриваються. Баки виконані з антикорозійного матеріалу і міцно кріпляться до оцинкованої майданчику. Ці фактори роблять їх стійкими до погодних умов і збільшують термін експлуатації.
  2. Сміттєвих контейнерів. У них потрапляють відходи «зовні». Баки поміщаються в герметично-закритий простір під землею на підйомну платформу. В один котлован поміщається від 2 до 12. Найчастіше застосовуються пластикові на 1100 л, але використання металевих контейнерів не виключено.
  3. Гідравлічної підйомної платформи. Піднімає контейнери після заповнення назовні для вивантаження вмісту.

Окремо відзначимо, що вітчизняні системи підземного зберігання адаптовані до наших сміттєвих машин.

Справа в тому, що імпортні системи обслуговуються тільки спеціальними сміттєзбиральних машинами, оснащеними КМУ (краново-маніпуляторной установкою). В Україні таких пристроїв немає. Зате є українські виробники, які випустили на ринок аналоги західних підземних систем, які можуть обслуговуватися нашими сміттєзбиральниками.

Реалізація сучасної тенденції - сортування відходів, здійснюється шляхом установки незалежних модулів для різних типів відходів. Для твердих побутових відходів, пластику, скла, паперу, передбачаються кришки з різними типами отворів. 

Переваги підземних систем


«Склад Сервіс» - компанія законослухняна. Тому, говорячи про переваги наших підземних баків, в першу чергу, хочеться згадати про Закон України «Про поводження з твердими побутовими відходами», що вступив в силу з 1 січня 2018. За допомогою продуманої до дрібниць системи підземного зберігання, процес ресайклінгу стає автоматизованим і зручним. Підземні системи для збору сміття володіють і іншими незаперечними перевагами. Серед них:

  • системи підземного зберігання займають невелику площу;
  • адаптовані під обслуговування української сміттєприбиральної технікою;
  • радіоуправління підйомним столом;
  • насос для викачування води з приямку;
  • висока швидкість обробки контейнерів;
  • великий вибір комплектації, варіативність в оформленні сміттєзбірників;
  • вітчизняна збірка, доступна ціна;
  • сертифіковане виробництво.

Питання з економією простору на невеликій території, наприклад, житлового комплексу, також можливо закрити раз і назавжди. Системи підземного зберігання займають невелику площу на поверхні, в той час як під землею вміщую близько 6 тонн сировини. Таким чином, конструкція не тільки зберігає естетичний зовнішній вигляд ділянки, а й мінімізує витрати на логістику при вивезенні відходів. Сміття накопичується протягом декількох днів, не створюючи дискомфорту оточуючим.

Компанія «Склад Сервіс» проектує і встановлює підйомні системи для сміття, з огляду на ваші побажання і особливості об'єкта, де буде розташовуватися система. У нас ви можете придбати і пластикові баки, які підходять для обслуговування українськими сміттєзбиральних машинами. Або встановити власні баки. Детальну інформацію надасть фахівець по номеру: (073) 972 11 40.

Рішення від Склад Сервіс
Підземні системи для збору та зберігання ТПВ Підземні системи для збору та зберігання ТПВ Підземні системи для збору та зберігання ТПВ
Топ продажів
  • Ємність системи: до 5 контейнерів 1100 л на одній платформі
  • Обслуговування стандартними сміттєвозами
  • Можливість ручного управління при знеструмленні
  • Опції: система автоматичного пожежогасіння
підходить для
Багатоквартирні будинки
Житлові комплекси
Вулиці
Парки
Історичні місця
Бізнес-центри
Розважальні центри

Опис конструкції Проста, але водночас інноваційна система – поєднання консольного підйомника і класичних чотирьохколісних баків. Підземні системи на базі підйомних платформ забезпечують практично таку ж функціональність, що і повноцінні німецькі системи, зокрема блокують поширення запахів і б

Докладніше