Ваш бізнес безпосередньо пов'язаний зі складською логістикою, і зараз ви перебуваєте в пошуках альтернативи, яка допоможе істотно збільшити місце для зберігання палет в уже наявному приміщенні? Тоді ви за адресою!

У цій статті ми розповімо про стелажне обладнання, яке вже давно займає перше місце в європейських країнах, – мобільних палетних стелажах. Вони дозволять вам більше ніж на 80% збільшити кількість збережених палет, не змінюючи площу складу.

de33fe4cb6b4c6cf42ed3ead3a9f4944.jpg (1.15 MB)

У чому ж плюс стелажній конструкцій такого типу?

Якщо при монтажі нединамічних палетних стелажів на проходи для проїзду вантажної техніки виділяється приблизно стільки ж місця, скільки на секції, то в мобільних конструкціях передбачений фактично один головний Г-подібний прохід.

Необхідність наявності проходів біля кожної секції зникає. Все завдяки можливості переміщувати стелажні ряди. В основі конструкції – палетні стелажі, які комплектуються спеціальними рухомими базами. Стелажі рухаються рейками, вбудованими в бетонну підлогу. У кожній базі є привід, саме він призводить ряди в рух.

 
8c420e7f7a37cc7118e10e2c132b089e.jpg (2.93 MB)7f50fd50064f1874d699ebe4eea5ce32 (1).gif (9.33 MB)
 

Завдяки пульту управління, ви можете зсовувати і розсовувати ряди, утворюючи коридори для техніки. Отже, забезпечується максимальне використання об'єму складу при одночасному доступі до будь-якої комірки, де зберігається вантаж, в будь-який час.

Акцентуємо вашу увагу на те, що відсутність коридору в кожному ряду дозволяє вам на вільні місця встановлювати додаткові стелажні ряди, завантажені товаром. До того ж, ряди можна зміщувати цілими блоками, що прискорить процес оброблення вантажів.

Крім раціонального використання складського приміщення, з мобільними стелажами ви значно зменшуєте витрати на електроенергію, а також заощаджуєте витрати на утримання складу.

Якщо вам необхідно збільшити кількість палетомісць, достатньо купити мобільні стелажні системи від «Склад Сервіс», ніж будувати нове складське приміщення (особливо це стосується дорогих холодильних чи морозильних камер, а також виробництв з обмеженою площею).

Яка головна умова успішного встановлення мобільних палетних  стелажів?

Для забезпечення зручного і безперешкодного пересування стелажів рейками необхідна ідеально рівна підлога. При наявності хоча б найменшого зміщення поверхні конструкція пересувних палетних стелажів буде працювати неправильно.

Де можна купити мобільні стелажні системи?

Ідеальний варіант – зателефонувати за номером (073) 972 11 40 і абсолютно безкоштовно зробити проект, в якому враховуватимуться всі особливості вашого складу. Під час розмови з нашими менеджерами ви можете ставити найрізноманітніші запитання, пов'язані з експлуатаційними характеристиками стелажної конструкції, ціною і доставленням.

Нехай вас не лякає вартість наших мобільних палетних стелажів. Вкладати фінанси в конструкції, які дозволять економити на утриманні складу і збільшують кількість місць для зберігання продукції, – продуманий крок до модернізації складу.

Приємного придбання!